Woningstyling: verkoopsucces zit in de details

Datum: 30 september 2021 · Categorie: Verkoop

Verkoopstyling is een van de middelen waarmee wij als makelaars een woning zo goed mogelijk presenteren aan potentiële kopers. Maar waarom zou je in de huidige oververhitte markt nog extra moeite doen? Je huis verkoopt toch wel.

Oorspronkelijk uit de Verenigde Staten overgewaaid is verkoopstyling ook in Nederland al jaren een trend. Het populaire RTL-programma TV Makelaar zorgde bij ons voor een brede bekendheid. Verkoopstyling was destijds vooral een middel om je huis eruit te laten springen. We zaten toen nog midden in de financiële crisis en het aanbod op Funda was enorm.

Perfecte woningpresentatie

Inmiddels is de huizenmarkt compleet veranderd. Huizenzoekers verdringen zich rond het schaarse aanbod. In de media zie je regelmatig voorbeelden van de spreekwoordelijke bouwval, die voor een recordopbrengst wordt verkocht. Waarom dan nog werk maken van een perfecte presentatie van je woning?

Simpel. Je huis succesvol verkopen betekent de beste koper vinden. Gezien de huidige hoge huizenprijzen is die ideale koper vaak kritisch. Logisch. Hij of zij is zich ervan bewust dat die gedroomde woning een forse aanschaf is. Bovendien is de eerste indruk nog vaak beslissend. Ondanks de schaarste aan koopwoningen.

Ijzersterk beeldmateriaal

Om uit al die potentiële kopers de beste koper te selecteren, zetten we bij Schreuder Makelaars ijzersterk beeldmateriaal, sfeervolle video’s en spectaculaire 3d-tours in. En we kijken in overleg met de verkoper of gedeeltelijke of volledige styling nodig is voor een optimale presentatie. Hiervoor werken we samen met professionele stylisten en fotografen.

Volledige verkoopstyling is bijvoorbeeld verstandig wanneer een woning niet meer bewoond wordt. Of wanneer er sinds decennia nauwelijks iets aan het interieur is veranderd. Goed stijladvies in combinatie met mooie foto’s zorgt ervoor dat die ene ideale koper denkt: ‘Yes, daar zie ik mijzelf al wonen.’

Huis succesvol verkopen met behulp van een perfecte presentatie? Stuur even een berichtje.

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur