Huis kopen Groningen

Als je op zoek bent naar een koopwoning in Groningen en omgeving is het soms lastig om het huis van je dromen te vinden. Door een aankoopmakelaar in te schakelen maak je meer kans om een woning te vinden die precies bij je past, voor de juiste prijs. Schreuder Makelaars kent de markt en weet waar kansen liggen.

 • Makelaar die jou helpt om ertussen te komen
 • Als eerste op de hoogte van het nieuwste aanbod
 • De zekerheid dat je geen kansen laat liggen
 • Een expert die bouwkundige en juridische bijzonderheden op tijd signaleert
 • Begeleiding tijdens elke stap van het aankoopproces

Hulp bij huis kopen Gratis zoekopdracht

Aankoopmakelaar Groningen

Kom er maar eens tussen op de huidige overspannen markt. Komt het huis van je dromen in de verkoop, dan zijn er nog tientallen anderen die azen op dezelfde woning. Snel handelen is daarom van groot belang. Schreuder heeft in 35 jaar tijd een uitgebreid netwerk opgebouwd. Daar kan jij als koper ook van profiteren. Komt er een huis in de (stille) verkoop, dan weet jouw aankoopmakelaar dat vaak al een dag van tevoren. Op die manier ben je de concurrentie net dat ene stapje voor.

Een huis kopen voor de toekomst

Hebben jullie een huis gevonden waar je hart sneller van gaat kloppen, dan handelt de makelaar snel. Hij doet diepgravend onderzoek naar de woonomgeving en geschiedenis en bouwkundige en juridische bijzonderheden. Ook kijkt hij naar de verkoopprijzen van vergelijkbare woningen in de buurt. Zo kan hij een inschatting maken van wat een reële koopprijs is.

De aankoopmakelaar gaat naar bezichtigingen mee. Hij kijkt scherp naar de bouwkundige staat van het huis. Zijn er sporen van lekkage, verzakkingen of andere signalen dat er iets niet klopt aan het huis, dan waarschuwt hij je.

Onderhandelen over de beste prijs

Enthousiast en klaar voor de volgende stap? De aankoopmakelaar begeleidt je tijdens elke stap van het aankoopproces - van onderhandelen en controleren van de koopakte tot en met de overdracht bij de notaris.

Gratis zoekopdracht

Wil je weten hoe wij je kunnen helpen met het succesvol aankopen van jouw droomhuis in omgeving Groningen of Haren? En welke kosten hieraan verbonden zijn?

Stap 1: Laat je gegevens achter

Stap 2: Binnen één werkdag nemen wij contact met je op

Stap 3: We plannen een (vervolg) afspraak met je in

Direct contact?

Liever meteen een vraag stellen? Bel, app of mail ons. We zijn bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur

9,3 Fundabeoordeling

Koper van Helene Swarthlaan 82

Betrouwbare, kundige makelaar. Prettig in de communicatie en goed bereikbaar. Met een prachtig resultaat!

Gratis zoekopdracht

1.
2.
3.
4.

Houd mij vrijblijvend op de hoogte van nieuw woningaanbod.

Mijn gegevens


Mijn huidig woonadres


Contact

Adres

 • Verlengde Hereweg 20-2
  9722AC Groningen
 • Maandag t/m vrijdag
  9.00 uur t/m 17.30 uur