Zilverhof 13 , GRONINGEN

€ 215.000

Let op: het betreft hier een vanafprijs.

Het Zilverhof is een hofje van 18 moderne, recent gebouwde eengezinswoningen in Vinkhuizen, gelegen rondom een gemeenschappelijke hofje en omgeven door een brede groenstrook. De woningen zijn in 2012 opgeleverd en voorzien van alle moderne gemakken.

De woning is gelegen op minder dan 10 minuten fietsafstand van de gezellige binnenstad van Groningen en op loopafstand van het vernieuwde winkelcentrum van Vinkhuizen. In de wijk zijn talloze voorzieningen aanwezig zoals scholen, kinderopvang, sportclubs en tevens zijn er goede busverbindingen met het centrum. De belangrijkste autoverbindingen liggen op enkele autominuten van de woning.

Indeling

Begane grond:
Entree, hal met trapopgang, meterkast en toilet, ruime woonkamer van 30m2 met schuifpui naar de achtertuin, open keuken voorzien van vaatwasser, 5-pits gaskookplaat met wok (Etna), afzuigkap, combi magnetron en koel/vries combinatie (Etna).

Eerste verdieping:
Overloop, drie slaapkamers van twee keer 13m2 en een van 7m2, badkamer voorzien van wastafelmeubel en douche, separaat toilet.

Tweede verdieping:
Ruime overloop van 15m2 die als vierde slaapkamer kan dienen maar ook geschikt is als werkplek of hobbyruimte. Tevens bevindt zich hier een washok met CV-ketel en geeft de overloop toegang tot een ruim dakterras van 27m2.

Bijzonderheden:
- de woning is volledig geïsoleerd, energielabel A;
- bij de woning hoort een eigen parkeerplaats en eigen berging;
- de benedenverdieping is voorzien van vloerverwarming;
- het binnenterrein is gezamenlijk eigendom.

Perceeloppervlakte
99 m2
Woonoppervlakte
118 m2
Aantal kamers
5 kamers (4 slaapkamers)
Status
Verkocht

Bouw

Bouwvorm
Bestaande

Oppervlakten en inhoud

Inhoud
330 m3

Brochure

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur