Wierumerschouwsterweg 36 , ADORP

€ 175.000

LET OP: het betreft hier een vanaf prijs!

Vrijstaande woning in Adorp

Adorp is een dorp dat gelegen is in de gemeente Winsum. Het dorp ligt op nog geen kwartier rijden met de auto van Groningen en is daarom ideaal voor mensen die de rust zoeken van het platteland, maar toch ook dichtbij de stad willen wonen. De meeste voorzieningen zijn te vinden in de naburige dorpen Sauwerd en Winsum of in de stad Groningen. De voorzieningen die wel aanwezig zijn in Adorp zijn onder andere een basisschool, garage en een tankstation.

Indeling

Begane grond:
Deze vrijstaande woning heeft vrij uitzicht over de weilanden. Verder beschikt de woning over een ruime voor- en achtertuin met veel groen. Achter de vrijstaande garage (ca.14m²) is een extra kamer. Deze kamer (ca.15m²) wordt nu gebruikt als muziekruimte, maar kan ook als studeer-/werkkamer dienstdoen. De woonkamer van ca. 37m² heeft een L-vorm, waardoor er ook ruimte is voor een eet gedeelte. De keuken (ca.8m²) is vrij eenvoudig en beschikt niet over inbouwapparatuur. De bijkeuken is ca. 12m² en heeft aansluiting voor de wasmachine en droger. Tevens vindt u hier de c.v. ketel. Via de bijkeuken komt u ook in de badkamer (ca.5m²) met douche en wastafel. Verder is er nog een entree met kelder, een toilet en de trapopgang naar de eerste verdieping.

1e verdieping:
Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers te vinden. De master bedroom is ca. 11m² en beschikt over inbouwkasten. De overige twee slaapkamers zijn respectievelijk 8m² en 6m². Verder is er nog opbergruimte op de overloop.

Bijzonderheden:
- Vrij uitzicht;
- Dubbel glas door de gehele woning;
- Combi-ketel;
- Woonkamer is opnieuw gestuct en geschilderd;
- Extra kamer achter de garage.

Perceeloppervlakte
460 m2
Woonoppervlakte
115 m2
Aantal kamers
5 kamers (3 slaapkamers)
Status
Verkocht

Bouw

Bouwvorm
Bestaande

Oppervlakten en inhoud

Overige inpandige ruimte
20 m2
Inhoud
310 m3

Brochure

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur