Verlengde Lodewijkstraat 20 , GRONINGEN

€ 179.000

In de gezellige woonwijk De Oosterpoort en op geringe loopafstand van het Sterrebos bevindt zich dit moderne en lichte hoekappartement met een ruim balkon en een winterbalkon. Het appartement geeft een gevoel van ruimte en vrijheid. Dit komt door de vele ramen en het vrije uitzicht. Op het balkon kunt u van âs middags tot âs avonds laat heerlijk van de zon en het uitzicht genieten. Het winterbalkon biedt u deze mogelijkheid het hele jaar door. Doordat de woning zich op de derde verdieping in een zijvleugel bevindt, verschaft de woning de bewoners veel privacy. Op de begane grond van het appartementencomplex bevindt zich de eigen parkeerplaats en berging.

Vanuit de woning zijn de binnenstad, het hoofdstation en station Europapark en de uitvalswegen (A7 en A28) snel en gemakkelijk te bereiken. Daarnaast zijn dichtbij de woning een tennisbaan en een sportveld vrij te gebruiken voor omwonenden.

Indeling:
Begane grond: afgesloten entree met intercom, trappenhuis en lift naar de tweede verdieping.

Trap naar de derde verdieping: hal, bergruimte met cv-ketel en aansluitpunt voor de wasmachine, lichte woonkamer (circa 30m²) met strakke wanden en openslaande deuren naar een ruim balkon en het winterbalkon. Open keuken (circa 7m²) met een massief houten keukenblok, voorzien van natuurstenen blad, koel-vriescombinatie, fornuis en vaatwasser. Slaapkamer (circa 13m²) met toegang tot het winterbalkon, slaapkamer (circa 14m²) en badkamer met toilet, wastafel en douchecabine.

Algemeen:
- Actieve VvE met goed onderhoudsplan, bijdrage VvE ⬠103,61 (woning + berging + ppl.) per maand
- Eigen parkeerplaats op afgesloten terrein
- Politiekeurmerk Veilig Wonen
- Eigen fietsenberging op de begane grond

Woonoppervlakte
80 m2
Aantal kamers
3 kamers (2 slaapkamers)
Status
Verkocht

Bouw

Bouwvorm
Bestaande

Oppervlakten en inhoud

Inhoud
250 m3

Brochure

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur