Ubbo Emmiussingel 47 e , GRONINGEN

€ 225.000

Licht STADSAPPARTEMENT met gemeenschappelijke tuin en prachtig uitzicht gelegen op een TOPLOCATIE. Naast de uitstekende stand staat de ligging van het appartement garant voor comfortabel wonen waarbij het bruisende stadscentrum van Groningen letterlijk om de hoek is gelegen evenals het Centraal Station en het Groninger Museum. Een unieke plek om te wonen, zo dichtbij alle mogelijke voorzieningen en toch nog in de luwte van alle drukte.

Het appartement ligt op de bovenste woonlaag en heeft een licht en open karakter. Vanuit de woonkamer aan de straatzijde heeft u goed zicht op het groen van de singel, de Museumbrug en het Centraal Station. Bij het appartementencomplex hoort een gemeenschappelijke tuin waar de bewoners gebruik van kunnen maken met een achterom en een fietsenstalling.

Indeling:
Entree, ruime hal met meterkast, vaste kast en toilet, toegang tot alle vertrekken, woonkamer van ca. 30 m2 met toegang naar het balkon aan de zuidkant, keuken van ca. 8 m2 met toegang naar het balkon aan de achterzijde, slaapkamer van ca. 14 m2 met een tweede toegang naar het balkon aan de achterzijde en toegang tot de badkamer.

Bijzonderheden:
- In 2013 zijn er nieuwe ketels voor de blokverwarming geplaatst;
- In 2015 is het dak vervangen en geïsoleerd;
- Actieve vereniging van eigenaren, te betalen maandelijkse bijdrage is â¬125;
- Achter het complex ligt een gemeenschappelijke tuin.

Woonoppervlakte
75 m2
Aantal kamers
2 kamers (1 slaapkamers)
Status
Verkocht

Bouw

Bouwvorm
Bestaande

Oppervlakten en inhoud

Overige inpandige ruimte
6 m2
Inhoud
225 m3

Brochure

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur