Snelliusstraat 69 , GRONINGEN

€ 115.000

Snelliusstraat 69, 9727 JL te Groningen

Ruim 3- kamer appartement met balkon (op het oosten en het westen),op de tweede woonlaag van een appartementencomplex gelegen in de Grunobuurt nabij centrum, station en uitvalswegen.

Indeling:
Afgesloten portiek met intercom, trap naar inpandige berging en trapopgang naar het appartement. Entree met ruime hal (ca 6m2), inloopkast en toilet met mechanische ventilatie.
De 1e slaapkamer (ca 9m2) aan de achterzijde van het appartement heeft een vaste wastafel, vaste kast en openslaande deuren naar het balkon, 2e slaapkamer (circa 11m2) aan de voorzijde met toegang tot balkon.
De keuken (ca 6m2) heeft veel kastruimte, een spoelbak, een wasmachineaansluiting en toegang tot het riante balkon over de gehele breedte van het appartement gelegen op het westen met inbouwkast.
De ruime doorzonwoonkamer (ca 30m2)heeft een inbouwkast, open haard en openslaande deuren naar het balkon op het westen. De douche (ca 2 m2) die te bereiken is via de woonkamer heeft een vaste wastafel en mechanische ventlatie.

Bijzonderheden: het appartement wordt verwarmd middels een combi-ketel uit 2000 en is gedeeltelijk voorzien van dubbelglas. De bijdrage voor de vereniging van eigenaren bedraagt 103,- euro per maand.

Woonoppervlakte
80 m2
Aantal kamers
3 kamers
Status
Verkocht

Bouw

Bouwvorm
Bestaande

Oppervlakten en inhoud

Inhoud
210 m3

Brochure

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur