Nieuwe Kijk in 't Jatstraat 59 , GRONINGEN

€ 299.000

Nieuwe Kijk inât Jatstraat 59 te Groningen

Met gepaste trots presenteren wij deze sfeervolle en tegelijkertijd comfortabele stadswoning. Sfeervol is dit huis niet alleen qua type woning maar ook vanwege de ligging in de gezellige Hortusbuurt, de locatie is fantastisch tussen binnenstad en noorderplantsoen. Het comfort is mede bepaald door de verbeteringen die in de loop van de jaren intern zijn doorgevoerd, denkt u hierbij onder meer aan dubbel glas, nieuwe vloeren, nieuwe inrichting van keuken en badkamer of aan de sfeerbepalende kachel in de woonkamer.

De begane grond bestaat uit de ruime woonkamer (bijna 40 m²) met hoge plafonds (ca. 3 meter) en daarachter in de uitbouw de keuken. Deze is voorzien van inbouwapparatuur zoals een vaatwasser, een oven en een close-in-boiler. De keuken geeft toegang tot een diepe inloopkast, een geïsoleerde en geventileerde kelder (fraaie bewaarplek voor flessen wijn) en ook tot de besloten en privacyrijke stadstuin. Via een hal met toilet en trapopgang komt u op de etage.

De beide slaapkamers (ca. 12,5 en 14 m²) en de luxe badkamer (met vloerverwarming, twee wastafels, douche, ligbad en tweede toilet) vindt u op de etage.

Bijzonderheden:
- Prijs is âvrij op naamâ, dus als koper betaalt u de overdrachtsbelasting en de notariële kosten voor de eigendomsoverdracht (akte van levering) niet;
- berging (ca. 12 m²) met vliering en v.v. elektra achter in de tuin;
- fietsenberging naast het huis;
- cv-combiketel (2006);
- vraagt u de verkopend makelaar naar mogelijkheden omtrent het parkeren van uw auto.

Aanvaarding: in overleg

Perceeloppervlakte
165 m2
Woonoppervlakte
100 m2
Aantal kamers
3 kamers (2 slaapkamers)
Status
Verkocht

Bouw

Bouwvorm
Bestaande

Oppervlakten en inhoud

Inhoud
340 m3

Brochure

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur