Hayo Ripperdalaan 6 , EELDERWOLDE

€ 459.000

Moderne, strakke en zeer goed gelegen half vrijstaande villa in Ter Borch. Deze woning is smetteloos en op de afwerking is beslist niet bezuinigd. Het betreft de westelijke helft met een tuin op het zuiden, dat kan toch niet veel mooier.

De hal/entree met toilet geeft toegang tot de woonkamer. Deze is riant te noemen, mede vanwege de verlenging aan de achterzijde. Bovendien is een deel van de aanbouw bij de woonkamer betrokken wat zorgt voor nog meer vierkante meters en een comfortabele beleving van de ruimte. Het andere deel van de uitbouw heeft de functie van berging/bijkeuken met een eigen toegangsdeur. De keuken is voorzien van veel inbouwapparatuur, niet alleen in de vorm van een vaatwasser, magnetron/oven, vriezer en koelkast, maar wat denkt u bijvoorbeeld van een ingebouwd volautomatisch koffiezetapparaat. Het spoel-/werkeiland is praktisch en bovendien een fraai onderdeel van de keuken. Het geheel is afgewerkt met composiet werkbladen.

De eerste etage is ingedeeld met drie mooie slaapkamers (ca. 9,5, 12,5 en 19 m²), de badkamer en los van de badkamer het toilet. De badkamer is voorzien van een ligbad, een douchecabine en een design wastafel met dubbele kranen.

De zolderetage is voorzien van een dakkapel en voorziet daarmee in de mogelijkheid hier een vierde slaapkamer te maken. Nu biedt het vooral heel veel ruimte om één en ander op te bergen.

Zoals genoemd ligt de achtertuin aan de zonnige kant van het huis, waar het op een mooie zomerdag heerlijk vertoeven is. Mocht het onverhoopt te warm worden dan biedt de overkapte loungehoek aangename verkoeling.

Bijzonderheden:
- luxe afwerking;
- ruim parkeergelegenheid op eigen grond;
- mogelijkheid van het realiseren van een vierde slaapkamer op de zolderetage;
- kinderrijke en kindvriendelijke omgeving, o.m. basisonderwijs op loopafstand;
- de noordelijke helft van de Hayo Ripperdalaan is in ontwikkeling, hier zijn schitterende kubistische vrijstaande villaâs getekend. Zie voor een impressie: www.kroonvantuinwijk.nl.

Perceeloppervlakte
390 m2
Woonoppervlakte
165 m2
Aantal kamers
5 kamers (3 slaapkamers)
Status
Verkocht

Bouw

Bouwvorm
Bestaande

Oppervlakten en inhoud

Overige inpandige ruimte
20 m2
Inhoud
560 m3

Brochure

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur