Boterdiep 32 21 , GRONINGEN

€ 245.000

Aan de rand van de gezellige Groninger binnenstad vindt u dit fraai ingerichte appartement met ruim inpandig terras en eigen parkeerplaats. Het appartement bevindt zich op de derde woonlaag van het nieuwe appartementencomplex Palazzo (bouwjaar 2007). Uw auto parkeert u in de garage onder het complex en uw bezoek kan parkeren in de nieuwe parkeergarage Boterdiep op ca. 200m afstand. Zo heeft u alle comfort van een nieuw appartement, terwijl u zo de oude binnenstad in loopt.

INDELING:
Begane grond: achter de afgesloten entree kunt u of via de royale trappen of middels de lift gemakkelijk het appartement bereiken.

Derde etage:
entree/hal met garderobehoek, meterkast en toilet. De ruime woonkamer van ca 50 m² heeft veel lichtinval en vrij uitzicht. In een relax stoel met een lekkere kop koffie in de hand is het 's ochtends goed toeven op het ruime balkon. De open Keller keuken met spoeleiland is luxe uitgevoerd met een granieten blad en voorzien van diverse inbouwapparatuur o.a. Boretti 6 pits gascomfort met dubbele oven. Vanuit de hal zijn verder de twee ruime slaapkamers toegankelijk, waarvan 1 is voorzien van een vaste kastenwand . De badkamer heeft een douchehoek voorzien van regendouche, een ligbad, een dubbel Sphinx wastafelmeubel en designradiator. De CV installatie vindt u in de ruime bergkast.

Bijzonderheden:
- Intergas CV ketel type Prestige, met cv gestookte boiler
- elektrische installatie 6 groepen en 1 krachtstroom groep
- gezamenlijke daktuin
- (fietsen)berging op de begane grond
- eigen parkeerplaats in de garage (elektrisch bedienbare toegangsdeur).

Woonoppervlakte
92 m2
Aantal kamers
3 kamers (2 slaapkamers)
Status
Verkocht

Bouw

Bouwvorm
Bestaande

Oppervlakten en inhoud

Inhoud
252 m3

Brochure

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur