Albertine Agnesplein 15 , GRONINGEN

€ 139.500

Albertine Agnesplein 15, 9717 ET Groningen

Sfeervol en goed onderhouden benedenwoning met riante tuin, gelegenaan een prachtig plein in de gewilde Oranjebuurt.
De architecten Kuiler en Drewes hebben deze woning en de aangrenzende huizen in de jaren ´20 ontworpen, waardoor dit plein een gezellige sfeer uitstraalt waar alléén bestemmingsverkeer komt. De Oranjebuurt
is op loopafstand van zowel het centrum van Groningen als het Noorderplantsoen en heeft zelf ook diverse winkels en restaurantjes.

Indeling: Entree, hal, toilet (vernieuwd in 2008), voorraadkast met wasmachineaansluiting, lichte sfeervolle woonkamer van circa 17m².
Dichte nette keuken met gasfornuis, oven en toegang tot de fraai aangelegde tuin van 9 meter diep en 5 meter breed. De tuin heeft twee terrassen, een aangebouwde stenen berging en een achterom.
Slaapkamer van circa 10m² aan de achterzijde met aansluitend de vernieuwde badkamer uit 2007, voorzien van vloerverwarming, douche met thermostaatkraan en vaste wastafel.

De woning wordt verwarmd middels een combiketel uit 2000 en is geheel voorzien van dubbel glas.De actieve vereniging van eigenaren zorgt voor het buitenonderhoud. De bijdrage hiervoor bedraagt ⬠44,-

Kortom, een heerlijk huis op een geweldige plek met een prachtige tuin.

Woonoppervlakte
45 m2
Aantal kamers
2 kamers (1 slaapkamers)
Status
Verkocht

Bouw

Bouwvorm
Bestaande

Oppervlakten en inhoud

Inhoud
130 m3

Brochure

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur