Agaatstraat 8 , GRONINGEN

€ 195.000

Op een mooie locatie, in de rustige hoek van de wijk Vinkhuizen ligt deze ruime en goed onderhouden eengezinswoning met garage. Kenmerkend is de autovrije ruimte voor het huis waardoor er vooral rust, privacy en extra veiligheid voor kinderen ontstaat. U vindt dit huis nabij het uitgebreide winkelcentrum van Vinkhuizen, uitvalswegen, een kinderboerderij, park en bos.

Het woonhuis bestaat uit drie woonlagen met de volgende indeling. Een ruime woonkamer voorzien van een sfeervolle haard, een in 2007 vernieuwde keuken en een aangebouwde stenen berging welke toegang geeft tot de achtertuin. Deze tuin is overigens ook rechtstreeks vanuit de keuken toegankelijk.

Op de eerste etage bevinden zich drie ruime slaapkamers (ca. 8, 12 en 14 m²) en een badkamer voorzien van ligbad, douche en vaste wastafel. De vierde slaapkamer (ca. 14 m²), de overloop en de CV-ruimte bevinden zich op de zolderetage.

Vanuit de riante tuin is de bijbehorende garagebox te bereiken. De voor de garage gelegen oprit biedt ruimte voor twee autoâs maar uiteraard kunt u ook kosteloos op de openbare weg parkeren.

Aanvaarding: in overleg

Perceeloppervlakte
343 m2
Woonoppervlakte
125 m2
Aantal kamers
5 kamers (4 slaapkamers)
Status
Verkocht

Bouw

Bouwvorm
Bestaande

Oppervlakten en inhoud

Overige inpandige ruimte
10 m2
Inhoud
390 m3

Brochure

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur