Home  »  Groningen  »  Signatuur fase 1 »  Stadsvilla hoek »  Bouwnummer 11

Stadsvilla hoek, bouwnummer 11

€ 675.000 vrij op naam

Aan de noordzijde van de woonwijk Helpermaar aan van de Ketwich Verschuurlaan wordt momenteel volop gewerkt aan de ontwikkeling van 21 Stadsvilla’s.

Stads wonen in het groen
In de gewilde woonwijk Helpermaar in Groningen-Zuid worden vanaf maart van dit jaar 21 unieke stadsvilla’s aangeboden onder de naam ‘Signatuur’. De stadsvilla’s vormen de entree van de wijk en tegelijkertijd het sluitstuk van het totale nieuwbouwproject Helpermaar. De woningen worden uitgevoerd in drie typen stadsvilla’s; 13 stadsvilla's tussen, 4 stadsvilla’s hoek en 4 stadsvilla's twee-onder-een-kap. De grote woningen onderscheiden zich door diverse woonconcepten die toegepast kunnen worden; uw eigen signatuur!

De woningen zijn in basis zeer ruim van opzet met vier woonlagen voor al uw woonwensen. En gelegen op mooie royale kavels, met parkeermogelijkheid voor 2 auto’s op eigen terrein. De architectuur en de ruime opzet is waar de Stadsvilla’s zich in onderscheiden. De afwisseling in de verschillende architectonische stijl elementen, zoals kaders ter plaatse van kozijnen en deuren en de (optionele) dakterrassen geven de woningen een eigen unieke identiteit en een relatie met elkaar. Hierdoor ontstaat er een krachtig architectonisch straatbeeld.

Woonthema's
De Stadsvilla’s in Helpermaar zijn uniek. Niet alleen in het ontwerp maar ook in de keuzemogelijkheden die u heeft voor de indeling van uw woning. Op de begane grond van alle Stadsvilla’s is er ruimte voor een heerlijke keuken. Maar kookt u liever op hoog niveau? Ook op de eerste verdieping kunt u uw woonkeuken realiseren. De eerste verdieping is in basis voor wonen, de tweede en (optioneel) derde voor slapen. Gaat u voor een riante keuken wat bijna aanvoelt als mini restaurant, een kantoor aan huis zodat u nooit meer reistijd heeft of heeft u geregeld logees of een groot gezin die u graag een ruime slaapkamer met badkamer biedt? Aan u de keuze! We komen later met inspirerende woonthema's waaruit u kunt kiezen zodat dit unieke woonhuis helemaal bij uw woonwensen gaat aansluiten. Van een eigen game-room tot 5 slaapkamers, van werken aan huis tot een eigen slaap- badkamerruimte. Het is aan u.

13 Tussenwoningen
Het plan Signatuur bestaat onder andere uit 13 prachtige en ruim opgezette tussenwoningen. Door de 4 woonlagen bieden de stadsvilla's ontzettend veel ruimte en comfort. De totale oppervlakte van deze stadsvilla’s is ruim ca. 187m² groot.

4 Hoekwoningen
Aan weerskanten van de tussenwoningen vind je prachtige hoekwoningen, met opvallend veel woonoppervlakte van maar liefst ca.213m². Deze villa’s bieden extra lichtinval door de raampartijen aan de zijkant en een aantal beschikken ook over zeer royale percelen!

Twee-onder-één-kap woningen
Het laatste type woning is de twee-onder-één-kap woning, 4 stuks in totaal. Ook deze woningen krijgen, net zoals de tussen- en hoekwoningen, maar liefst 4 woonlagen. Deze vier woningen komen haaks op de ander villa's te staan wat een totaal andere beleving van de locatie zal geven. De twee-onder-één-kap woningen zijn ook weer zeer royaal met een woonoppervlakte van maar liefst ca. 213m²

Soort woning
Villa
Perceeloppervlakte
257 m2
Woonoppervlakte
213 m2
Aantal kamers
4 kamers
Status
Verkocht

Oppervlakten en inhoud

Inhoud
570 m3

Tuin

Tuintype
Achtertuin, zijtuin

Hoofdtuin

Type

Contact met de makelaar

Neem contact op met onze makelaar

Signatuur fase 1

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur