Zuidlaarderweg 27 , KIEL-WINDEWEER

€ 159.500

Zuidlaarderweg 27 te Kiel Windeweer

Deze landelijk gelegen helft van een dubbel woonhuis met garage is aan het einde van de jaren â30 van de vorige eeuw gebouwd op 531 m² eigen grond. Het dorpje ligt op circa 7 km afstand van Zuidlaren en circa 5 km afstand van Hoogezand, in beide woonplaatsen vindt u alle voorzieningen op bijvoorbeeld het gebied van sport, recreatie en onderwijs.

De riante achtertuin biedt de echte âbuitenmensâ tal van mogelijkheden. Het onderhoud van de woning is overwegend goed, zo is de buitenzijde in 2007 nog geschilderd. De beglazing is grotendeels dubbel en het dak is geïsoleerd.

Indeling:
De hal/entree biedt direct toegang tot de straatgerichte woonkamer (ca. 30 m²). De dichte woonkeuken (ca. 12 m²) is zowel vanuit de woonkamer als ook vanuit de bijkeuken te bereiken en is voorzien van een keukenblok met diverse inbouwapparatuur (o.m. koelkast, combi-oven en vaatwasser). De badkamer, welke ook op de begane grond is te vinden, is in 2003 volledig nieuw ingericht. De douchehoek, de dubbele wastafel en het ruime hoekbad maken het geheel compleet. Ook het separate toilet is in 2003 vernieuwd.

De etage bestaat uit een overloop en drie slaapkamers (ca. 5.5, 6 en 9 m²) waarvan de kleinste is voorzien van een dakkapel.

De tweede etage tenslotte biedt voldoende opbergruimte in de vorm van een zolder te bereiken via een vaste trap.

Aanvaarding: in overleg

Perceeloppervlakte
531 m2
Woonoppervlakte
85 m2
Aantal kamers
4 kamers (3 slaapkamers)
Status
Verkocht

Bouw

Bouwvorm
Bestaande

Oppervlakten en inhoud

Inhoud
295 m3

Brochure

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur