Zuiderweg 80 , GRONINGEN

€ 285.000

Object voor een liefhebber! We komen met regelmaat mensen tegen die iets bijzonders zoeken. Niet een woning zoals er al vele zijn. Nee, het moet even anders zijn. Een molen, een kerk of een voormalig schoolgebouw. Hier bieden wij van het laatste voorbeeld een mooi exemplaar aan. Degelijk gebouwd, veel omliggende grond en op korte afstand van de stad.

De voormalige functie van dit gebouw was dus onderwijs. Daar doet de huidige inrichting en afwerking ook direct aan denken. Volgens het bestemmingsplan is echter ook wonen toegestaan. Misschien is het iets groot om er één woning van te maken, binnen het bestaande gebouw zijn meerdere wooneenheden desgewenst ook mogelijk. Maar wat dacht u van wonen en werken hier te combineren? Buiten de grenzen van het gebouw wordt bouwen overigens niet toegestaan.

De huidige indeling bestaat uit een overdekte entree met ruime hal gevolgd door een lange corridor. Hieraan grenzen feitelijk alle vertrekken. Drie lokalen (per stuk circa 50 m²), sanitaire ruimten, opslagruimten en pantry. Totale oppervlakte bedraagt circa 280 m². Over de volledige oppervlakte van het pand onder de kap een riante zolder van ongeveer 110 m².

Maakt u gerust een afspraak met onze makelaar, hij laat u het pand graag zien. Uiteraard is het mogelijk om naast uw aankoopmakelaar ook een aannemer/bouwkundige mee te nemen om de mogelijkheden van dit unieke object te onderzoeken.

Bijzonderheden:
- kadastrale splitsing met Zuiderweg 78 moet nog plaatsvinden;
- ten aanzien van de ondergrond zijn in 2006 en 2007 een verkennend en nader bodemonderzoek uitgevoerd. Er is verontreiniging aangetroffen maar de volumecriteria van de Wet bodembescherming (Wbb) worden niet overschreden. Er is volgens de Wbb geen sprake van een geval van ernstige bodemverontreiniging en geen saneringsnoodzaak. Mocht u hier meer over willen weten vraagt u dan onze makelaar naar een toelichting.

Perceeloppervlakte
4.000 m2
Woonoppervlakte
390 m2
Aantal kamers
4 kamers
Status
Verkocht

Bouw

Bouwvorm
Bestaande

Oppervlakten en inhoud

Overige inpandige ruimte
50 m2
Inhoud
1.500 m3

Brochure

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur