Zonland 65 , GRONINGEN

€ 199.500

Zonland 65 te Groningen

Nette en ruime eengezinswoning met vier slaapkamers, gelegen in de kindvriendelijke woonwijk Drielanden. Deze groene en autoluwe woonwijk ligt dicht tegen recreatiegebied Kardinge, is ideaal gelegen ten opzichte van fiets- en wandelroutes, winkels en scholen liggen in de nabijheid en ook de uitvalswegen zijn makkelijk bereikbaar.
De woning heeft de riante woonkamer op het zuiden gelegen, een nette keuken, inpandige berging en plaats voor twee auto´s op eigen terrein, waaronder een carport. Op de verdieping zijn de vier slaapkamers en de ruime badkamer.

Indeling: entree/hal, meterkast, toilet, ruime bergkast onder de trap, tuin gerichte woonkamer op het zuiden met een deur naar de tuin. De keuken is aan de straatzijde gesitueerd en is voorzien van diverse inbouwapparatuur. De woonkamer en keuken zijn samen circa 42m² groot.
Op de eerste verdieping geeft de ruime overloop met stookruimte toegang tot de vier slaapkamers (ca. 14/12/11/10m²) en de badkamer (v.v. wastafel, douche en tweede toilet).
Op de begane grond aan de voorzijde is de inpandige berging bereikbaar, hier is tevens plaats voor de wasmachine en droger.

Bijzonderheden:
- Volledig geïsoleerde woning;
- verwarming middels een Vaillant cv-ketel;
- geen directe voor- en achterburen;
- winkels, scholen en busverbindingen op loopafstand;
- eigen carport;
- zie ook www.drielanden.nl

Aanvaarding: in overleg

Perceeloppervlakte
170 m2
Woonoppervlakte
111 m2
Aantal kamers
5 kamers (4 slaapkamers)
Status
Verkocht

Bouw

Bouwvorm
Bestaande

Oppervlakten en inhoud

Overige inpandige ruimte
9 m2
Inhoud
390 m3

Brochure

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur