Zonland 24 , GRONINGEN

€ 197.500

Heerlijk lichte, opvallend goed onderhouden tussenwoning in groene omgeving. Dit is een praktisch ingedeelde woning zoals wij ze graag zien; leuke plek, netjes en daar waar nodig zijn in de loop van de jaren zaken vernieuwd.

Via de voordeur en de daarachter liggende hal kun je naar de woonkamer en keuken als ook naar de inpandige berging. Een handige ruimte met onder meer een aansluiting voor de wasmachine en een deur naar buiten, naar de ruime voortuin om precies te zijn. Want deze woning beschikt namelijk over een voor- en achtertuin! Zo heeft u bij mooi weer altijd de keuze: zon of schaduw.

Verder op de begane grond een lekker ruime woonkamer (ca. 36 m²) met veel ramen en naar beide tuinen openslaande deuren. De halfopen keuken vervolgens is in 2009 volledig opnieuw ingericht en daarbij voorzien van de nodige inbouwapparatuur (o.m. vaatwasser en oven/magnetron combinatie).

Boven aangekomen geeft de ruime overloop toegang tot de diverse vertrekken; drie mooie slaapkamers (ca. 10, 11 en 12 m²), een studeerkamer (ca. 3,5 m²) en de badkamer die in 2010 ook helemaal opnieuw is ingericht met toilet, bad, douche en wastafel. Keurig!

Bijzonderheden:
- achtertuin is in 2007 opnieuw ingericht;
- cv-verwarmd - Remeha Calenta (eigen ketel, 2010);
- parkeren kan op eigen terrein;
- doodlopend straatje met slechts bestemmingsverkeer;
- zie voor meer informatie ook: www.drielanden.nl.

Perceeloppervlakte
264 m2
Woonoppervlakte
106 m2
Aantal kamers
5 kamers (3 slaapkamers)
Status
Verkocht

Bouw

Bouwvorm
Bestaande

Oppervlakten en inhoud

Inhoud
325 m3

Brochure

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur