Zonland 102 , GRONINGEN

€ 199.000

Zonland 102, 9734 BN Groningen

Zeer ruime en goed onderhouden tussenwoning met 4 slaapkamers, eigen parkeerplaats en zonnige diepe tuin, gelegen in de wijk Drielanden.

Deze ecologische wijk is speels opgezet en biedt fantastische mogelijkheden voor recreatie; Kardinge en het natuurgebied Noorddijk zijn in de nabije omgeving. In de direkte omgeving bevinden zich winkels. Het stadscentrum van Groningen bevindt ligt op 10 min. fietsafstand en is ook goed met het openbaarvervoer te bereiken. De woning is tevens gunstig gelegen t.o.v. de ringweg.

Indeling:
Entree, hal, toilet met fonteintje, trapopgang, trapkast, lichte woonkamer met toegang tot de tuin.
Open moderne keuken voorzien van oven, keramische kookplaat, wasemkap, vaatwasmachine, 1½ spoelbak, koel/vries combinatie, apothekerskast en veel kastruimte en mooie lichtinval (samen circa 34m²).

Eerste verdieping: 2 slaapkamers van resp. circa 7,5m² en 14m², ruime inloopkast, moderne badkamer met tweede toilet, ligbad en douchehoek (circa 6,5m²)

Tweede verdieping: 2 slaapkamers van resp. circa 7m² en circa 12m². Deze kamers zij circa 3,5m hoog. De kleine slaapkamer heeft een vide waar een slaapruimte kan worden gemaakt en de grote slaapkamer heeft een vaste wastafel. Tevens bevindt zich op deze verdieping de stook- en wasruimte.

Achter de woning bevindt zich de fraai aangelegde onderhoudsarme tuin met berging en achterom en voor de woning is een parkeerplaats. In de directe omgeving zijn er meerdere parkeerplaatsen.

Bijzonderheden: De woning wordt verwarmd d.m.v. CV en is geheel voorzien van dubbelglas. Het geheel is goed onderhouden.

Perceeloppervlakte
160 m2
Woonoppervlakte
110 m2
Aantal kamers
5 kamers (4 slaapkamers)
Status
Verkocht

Bouw

Bouwvorm
Bestaande

Oppervlakten en inhoud

Inhoud
330 m3

Brochure

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur