Zilvermeer 61 , GRONINGEN

€ 449.000

Zilvermeer 61, 9735 BD Groningen

Uniek gelegen luxe Scandinavisch landhuis met 5 slaapkamers, zeer luxe sanitair met sauna, gezellige tuin aan het water en prachtige dakterrassen met veranda van circa 80 m².
Gelegen aan de rand van de wijk Zilvermeer met het recreatie- en natuurgebied Kardinge op loopafstand. Tevens zijn er in de direkte omgeving scholen, winkels, een kinderboerderij en de uitvalswegen te vinden.

Indeling: entree, ruime hal met toegang tot:

- Bijkeuken met wasmachine aansluiting en stookruimte
- Eerste riante slaapkamer van circa 34 m² met kastenwand waar u eenvoudig twee slaapkamers van kunt
maken
- Tweede slaapkamer van circa 15 m²
- Zeer luxe badkamer voorzien van duo jaccuzi, ruime douchehoek, dubbele wastafels,
- designradiator en 4 persoons sauna.
- Separaat toilet met fonteintje

Eerste verdieping: Prachtige lichte woonkamer met houtkachel en parketvloer. Deze kamer is verdeeld in twee zitgedeeltes, door een tv nis gescheiden, waardoor het een zeer speelse indeling heeft. Toegang tot een fantastisch dakterras met veranda van circa 60m² met veel privacy en langs vrijwel de gehele woning nog een groot balkon en aan de achterzijde nog een groot dakterras met prachtig uitzicht ! Moderne luxe open keuken voorzien van: combimagnetron, koelkast, close in boiler, 4 pitsgasfornuis met warmhoudplaat, vaatwasmachine, natuurstenen werkblad en veel kastruimte samen 60 m².

Aansluitend derde slaap/werkkamer met kastenwand die ook perfect als speelkamer kan worden gebruikt van circa 15m² met trapopgang naar de tweede verdieping.
Overloop, tweede toilet met fonteintje (mogelijkheid voor tweede badkamer) riante slaapkamer met een groot dakkapel ( 2004) circa 24 m² waarvan u ook weer eenvoudig twee slaapkamers kunt maken. Veel vaste kasten en bergruimte achter de knieschotten

Voor de woning bevindt zich een oprit voor meerdere autoâs een carport en een inpandige grote berging met dubbele deuren en plaats voor een kleine auto.
Rondom de woning is een speels aangelegde tuin met vlonders aan het water.

Bijzonderheden: de woning is volledig geïsoleerd en heeft drie dubbele beglazing, wordt verwarmd door een HR cv-ketel uit 1997. Door de bouw is dit zomers een heerlijk koele woning en âs winters juist aangenaam warm.

Kortom een zeer bijzonder landhuis op een werkelijk fantastische locatie die u echt van binnen moet zien !

Perceeloppervlakte
595 m2
Woonoppervlakte
200 m2
Aantal kamers
6 kamers (5 slaapkamers)
Status
Verkocht

Bouw

Bouwvorm
Bestaande

Oppervlakten en inhoud

Inhoud
600 m3

Brochure

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur