Wielewaalplein 13 , GRONINGEN

€ 245.000 kosten koper

Gemoderniseerd en instap-klaar 3 kamer appartement gelegen op een centrale locatie aan de oostkant van Groningen. Dit ruime appartement is gelegen op de derde woonlaag en bevindt zich in de Gorechtbuurt, gelegen in de Oosterparkwijk. Deze verzorgde woning is goed onderhouden en ook op het gebied van verduurzaming zijn al meerdere stappen gezet. Zo is de woning volledig geïsoleerd en grotendeels uitgerust met vloerverwarming, is het dak recent vervangen en zijn alle kozijnen van onderhoudsvrij kunststof.

INDELING

Entree in ruime hal met toiletruimte, praktische inbouwkasten en toegang tot alle vertrekken. De binnendeuren die voorzien zijn van kleine raampjes geven de ruimte een sfeervolle uitstraling. De lichte, open woonkamer staat in directe verbinding met de woonkeuken die plaats biedt voor een ruime eettafel. De keuken is voorzien van een 5pits gastoestel met dubbele oven, een magnetron en een koel/vriescombinatie ter overname. Een groot pluspunt van deze woning is dat, met uitzondering van de slaapkamers, de gehele verdieping reeds voorzien is van vloerverwarming!

Vanuit de hal bereik je de twee slaapkamers die voorzien zijn van vloerbedekking. Heb je aan één slaapkamer genoeg? Dan is de tweede slaapkamer ook gemakkelijk in te richten als een fijne thuiswerkplek. De gemoderniseerde badkamer is verplaatst en daarmee gelijk verruimd. In de badkamer vind je een grote wastafel met spiegelkast en armatuur, een inloopdouche en achter de nis is een ruim bad ingebouwd waar je heerlijk kunt ontspannen. Tegenover de wastafel vind je een praktische ruimte waarin de aansluitingen voor een wasmachine en een droger zich bevinden.

Zowel vanuit de keuken als vanuit de badkamer bereik je het balkon dat gelegen is op het zuidoosten en waarop je gedurende de dag heerlijk van het zonnetje geniet.

OMGEVING

Aan de oostkant van de stad Groningen vind je diverse natuurgebieden. Midden in de Oosterparkwijk ligt de naamgever van de wijk, het Oosterpark, waar je heerlijk kunt wandelen. Het pioenpark, dat zich kenmerkt door de kleurrijke idyllische pioentuin, bevindt zich tevens in de buurt. Is de gezellige stadssfeer meer iets voor jou? Met de realisatie van het op loopafstand liggende Ebbingekwartier komt de binnenstad steeds dichterbij. De 'oude' binnenstad van Groningen is per fiets in circa 6 minuten te bereiken. Voor de dagelijkse boodschappen vind je op loopafstand een supermarkt en een Action. Ook zorgaanbieders zijn gemakkelijk te bereiken. Zo vind je in de buurt onder andere een huisartsenpraktijk, een tandarts/mondhygiënist en het UMCG bevindt zich eveneens op loopafstand. De dichtstbijzijnde uitvalswegen, N46, A7 en de A28 zijn snel en makkelijk te bereiken.

BIJZONDERHEDEN
- Gelijkvloerse woning op de bovenste woonlaag
- Energielabel C
- Actieve en gezonde VvE, maandelijks bijdrage € 120,-
- Vloerverwarming in woonkamer, keuken, badkamer en hal
- Eigen berging op de begane grond
- Dak in 2022 vervangen en voorzien van isolatie
- Voorzien van kunststof kozijnen

Soort appartement
Bovenwoning
Woonoppervlakte
79 m2
Aantal kamers
3 kamers (2 slaapkamers)
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Bijdrage VvE
120.0 ja

Bouw

Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1961
Soort dak
Plat dak bedekt met bitumineuze dakbedekking

Oppervlakten en inhoud

Gebouwgebonden buitenruimte
4 m2
Externe bergruimte
6 m2
Inhoud
252 m3

Indeling

Aantal woonlagen
1
Aantal woonlagen
1
Gelegen op
3e woonlaag

Energie

Energielabel
C
Isolatie
Dakisolatie, vloerisolatie
Warm water
C.v.-ketel

Buitenruimte

Ligging
In woonwijk
Tuin
Geen tuin

Bergruimte

Schuur/berging
Vrijstaand steen

Parkeergelegenheid

Soort garage
Geen garage

Downloads

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur