Vrijdal 10 , GRONINGEN

€ 335.000 kosten koper

Het is heerlijk wonen en opgroeien in het kindvriendelijke Engelbert met het gevoel van buiten de stad; en dat binnen de grenzen van de stad! Vrij en veilig spelen kan gewoon voor de deur of in één van de drie speeltuinen rondom de woning. Een leuke (basis)school bevindt zich op 200 m. aan het begin van de straat en een (SKSG) kinderopvang is op loopafstand te vinden in het MFC (Multi Functioneel Centrum). In het verlengde van je achtertuin kun je in de zomer heerlijk zwemmen en relaxen in Natuurbad het Engelberterbad, of gewoon een ijsje halen bij het Paviljoen. Daarnaast vind je 's winters de mooiste Natuurijsbaan van de "Stad" op 300 m.

Wil je een terrasje pakken in het centrum? Hartje Groningen bevindt zich op een kwartier fietsafstand. Heb je even geen zin om te fietsen? Op 250 m. bevindt zich de bushalte en vanaf daar brengt lijn 5 je in 10 á 15 minuten naar het Zuiderdiep. Daarnaast bereik je binnen enkele autominuten de ringweg van Groningen en de A7. Geniet van de rust en ruimte met de faciliteiten van de stad altijd dichtbij! DEZE PLEK VOELT ALS THUIS VOOR HET HELE GEZIN!

Deze leuke hoekwoning is uitgebouwd in 2009 en heeft 4 slaapkamers en een diepe tuin. De woning is gesitueerd aan een rustig en kindvriendelijk straatje/pleintje (bestemmingsverkeer) met vrij uitzicht aan de voorzijde en een verzorgde voor- en achtertuin. Het dorp Engelbert ligt aan de rand van de stad Groningen en heeft verschillende faciliteiten, zoals een lagere school, kinderopvang, recreatiemogelijkheden, verenigingsleven, multifunctioneel centrum, natuur en het natuurbad de Engelberterplas.

INDELING

Begane grond:

Entree/hal met meterlast; toilet met fonteintje; uitgebouwde, heerlijk ruime woonkamer van maar liefst ca. 43 m² met trapkast en open keuken met elektrische kookplaat en afzuigkap. De woonkamer heeft een massief houtenvloer (Lariks) en openslaande deuren naar de tuin. Vanuit de keuken is de bijkeuken bereikbaar die is voorzien van witgoedaansluitingen. Via de openslaande deuren verleng je de woonkamer met de diepe tuin op het zuid oosten.

Eerste verdieping:

Overloop, 3 ruime slaapkamers van 13.1, 13 en 8.7 m² met allen voorzien van gelijke laminaatvloer; badkamer met douche in ligbad, wastafelmeubel en 2e toilet (hangend).

Tweede verdieping:

Middels vaste trap te bereiken zolderverdieping met een overloop met CV opstelling en bergruimte; 4e slaapkamer van 11.5 m² (gemeten vanaf 1,5 meter lijn) met twee tuimelramen.

Tuin:

Fijne diepe tuin op het zuid oosten waar je volop kan genieten van de zon met houten vrijstaande schuur van 14.7 m² en houtgestookte hottub. Ook heeft de tuin een achterom.

BIJZONDERHEDEN
- Volledig voorzien van isolerende beglazing.
- Op fietsafstand van de stad.
- Goede busverbinding met bushalte op loopafstand.
- De woning is gelegen in een rustige en groene woonwijk en beperkt zich hoofdzakelijk tot bestemmingsverkeer.
- Zowel aan de voor- als aan de achterkant vrij uitzicht.
- Houtgestookte hottub in de tuin.
- Energielabel C.
- CV combi HR ketel uit 2018.
- Subsidie Verduurzaming en Verbetering Groningen van € 10.000,-- door huidige eigenaar niet aangevraagd en nog beschikbaar.
- Subsidie Waardevermeerdering van € 4.000,- is door huidige eigenaar niet aangevraagd en (mogelijk) nog beschikbaar.

Soort woning
Eengezinswoning
Perceeloppervlakte
248 m2
Woonoppervlakte
122 m2
Aantal kamers
5 kamers (4 slaapkamers)
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1982
Soort dak
Dwarskap bedekt met pannen

Oppervlakten en inhoud

Externe bergruimte
18 m2
Inhoud
400 m3

Indeling

Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Dakraam

Energie

Energielabel
C
Isolatie
Dakisolatie, muurisolatie, dubbel glas
Warm water
C.v.-ketel

Buitenruimte

Ligging
Aan rustige weg, in woonwijk
Tuin
Achtertuin, voortuin

Bergruimte

Schuur/berging
Vrijstaand hout

Parkeergelegenheid

Soort garage
Geen garage

Brochure

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur