Vlinderbalg 21 , GRONINGEN

€ 625.000 kosten koper

Droom je van een ruime en vrijstaande woning met idyllisch uitzicht op het water? Deze indrukwekkende woning is gebouwd in 2019 en heeft energielabel A, waardoor je geniet van zowel comfort als duurzaamheid. Met vier ruime slaapkamers, twee moderne badkamers, een zonnige tuin op het westen en een vergroot terras aan het water, biedt deze prachtige woning alles wat je maar kunt wensen.

INDELING

Begane grond:

Bij het betreden van deze woning valt meteen de ruime woonkamer van 32.3 m² met open keuken van 15.3 m² op. De keuken is voorzien van een grote kastenwand en een kookeiland compleet met Quooker, een Bora inductiekookplaat, Siemens vaatwasser, een oven met pyrolyse functie, een koffiemachine, een wijnkoeler en een koel/vriescombinatie. Grenzend aan het kookeiland is een gezellig barretje gerealiseerd waar je 's ochtends gezellig ontbijt of waar je gezelschap kan genieten van een drankje terwijl er wordt gekookt.

De woonkamer is prachtig verlicht en biedt door middel van een schuifpui toegang tot een uitgebreid terras aan het water, perfect voor ontspannen avonden en zonnige ochtenden. Hier kun je genieten van de rustgevende geluiden van de natuur terwijl je uitkijkt op het kabbelende water.

1e verdieping:

Op de eerste verdieping bevindt zich een overloop met toegang tot twee slaapkamers van 14.7 en 12.2 m², waarvan één met een ruime inloopkast die al je kleding en accessoires herbergt. Naast deze slaapkamer vind je een badkamer met inloopdouche, wastafelmeubel met spiegel en toilet.

2e verdieping:
Op deze verdieping vind je nog eens twee ruime kamers van 14.7 en 12.2 m² die veelzijdig in te zetten zijn. Een sportruimte, een comfortabele thuiswerkplek of gewoon twee extra slaapkamers, de mogelijkheden zijn er. Daarnaast beschikt deze verdieping over een tweede badkamer met een inloopdouche, een verkwikkende jacuzzi en een dubbele wastafel met spiegel. Ook is er een extra bergruimte en de CV-ruimte.

BUITEN

Aan de voorzijde van de woning wacht een zonnige verrassing: een tuin op het westen. Deze prachtige buitenruimte is ideaal om van de middag- en avondzon te genieten, voor gezellige barbecues en ontspannen momenten in de frisse buitenlucht. Met zowel een terras aan de achterzijde van de woning als een tuin op het westen, ben je verzekerd van de perfecte setting, ongeacht het tijdstip van de dag.

BIJZONDERHEDEN

- volledig geïsoleerd, energielabel A;
- 7 zonnepanelen;
- woonkamer 1,20 meter uitgebouwd;
- berging (ca. 10 m²) naast de woning;
- parkeren op eigen grond;
- geheel vloerverwarming;
- geen bevingsschade gemeld;
- projectnotaris: Notaris Nielsen te Groningen.

Soort woning
Eengezinswoning
Perceeloppervlakte
308 m2
Woonoppervlakte
164 m2
Aantal kamers
5 kamers (4 slaapkamers)
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
2019
Soort dak
Plat dak bedekt met

Oppervlakten en inhoud

Externe bergruimte
11 m2
Inhoud
665 m3

Indeling

Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, tv kabel

Energie

Energielabel
A
Isolatie
Dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, volledig geïsoleerd
Warm water
C.v.-ketel

Buitenruimte

Ligging
Aan water, in woonwijk
Tuin
Achtertuin, voortuin

Bergruimte

Schuur/berging
Aangebouwd steen

Parkeergelegenheid

Soort garage
Parkeerplaats

Downloads

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur