Virgo 19 , ASSEN

€ 449.000 kosten koper

Gelegen aan de rand van de ruim opgezette en kindvriendelijke woonwijk "Kloosterveen" staat deze royale twee-onder-één kap woning met vrijstaande stenen garage, brede oprit met plaats voor 3 auto's en een riante achtertuin gelegen op het Oosten. Deze goed onderhouden woning heeft een modern afwerkingsniveau en is volledig geïsoleerd en voorzien van dubbel glas. Een ideale gezinswoning die op een aantrekkelijk perceel staat van maar liefst 400 m² groot.

INDELING

Begane grond
Ruime entree/hal met garderobekast, trapopgang en toiletruimte voorzien van fonteintje. Vanuit de hal betreed je de ruime tuingerichte woonkamer van 27.6 m² met een natuurstenen vloer. De grote raampartij en de openslaande deuren naar de tuin maken het een ruim en licht geheel. In de zomermaanden zorgen de allereerste zonnestralen voor een prachtig lichtinval en op winterse dagen zorgt de elektrische sfeerhaard voor eenzelfde ambiance.

In de sfeervolle ruime woonkeuken van 15.2 m² die grenst aan de woonkamer begin je de dag goed met een kop koffie. Aan het einde van de middag kunnen de kinderen er hun huiswerk maken, terwijl jij staat te koken. Het is niet voor niets dat de keuken tegenwoordig steeds vaker het hart van een huis wordt genoemd. De moderne keuken is voorzien van een nieuwe oven, combimagnetron, koelkast, vaatwasser, kokend waterkraan, inductiekookplaat en een moderne wandafzuigkap. Vanuit de keuken heb je uitzicht op de voortuin en het groenperceel.

Eerste verdieping
De eerste verdieping beschikt over een trapkast, drie ruime slaapkamers van 13.3, 12.4 en 7 m² en een luxe badkamer. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, tweede toilet, wastafelmeubel, handdoekradiator en een 2 persoons (bubbel)bad waarin je heerlijk tot rust komt na een dag werken. Het detail dat het af maakt is het ingebouwde scherm met radio/televisie en verlichtingsfunctie.

Tweede verdieping
Via een vaste trap bereik je de tweede verdieping waar zich een ruime overloop en een vierde slaap en/of werkkamer van 12.2 m² bevindt. Tevens bereik je vanaf deze overloop het ruime dakterras van 11 m² die over de volledige breedte van de woning loopt!

TUIN

Vanuit de openslaande deuren in de woonkamer gaat de woning over in het terras en de royale tuin met veel privacy. De tuin is aan de achterzijde voorzien van een wal en omringd met groen en heeft een verzorgde uitstraling. Bij de achtergevel biedt het terras met gemak ruimte voor een grote tuinset. Het terras gaat over in een gazon (kunstgras) waarachter nog een fijne loungeplek is gecreëerd.

OMGEVING

Het uitgebreide winkelcentrum Kloosterveste bereik je binnen 5 minuten op de fiets. Dit winkelcentrum biedt een ruim aanbod van keten winkels, horeca en zelfstandige winkeliers. Voor een groenere belevenis vind je op slechts een steenworp afstand het Pelinckbos en het recreatiegebied De Baggelhuizerplas. Met een kwartier fietsen ben je in het gezellige centrum en op het station van Assen. Reis je met de auto? De woning bevindt zich nabij diverse uitvalswegen, zoals onder andere de snelweg A28.

BIJZONDERHEDEN

- De woning is volledig geïsoleerd
- Energielabel B
- Garage en parkeren op eigen terrein
- Elektrische screens aanwezig
- Schilderwerk buiten van 2021
- Uitbouw mogelijk over de gehele breedte waarna er alsnog een royale tuin overblijft!

Soort woning
Eengezinswoning
Perceeloppervlakte
400 m2
Woonoppervlakte
138 m2
Aantal kamers
5 kamers (4 slaapkamers)
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1999
Soort dak
Plat dak bedekt met bitumineuze dakbedekking

Oppervlakten en inhoud

Gebouwgebonden buitenruimte
11 m2
Externe bergruimte
25 m2
Inhoud
428 m3

Indeling

Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Buitenzonwering, jacuzzi, schuifpui

Energie

Energielabel
B
Isolatie
Volledig geïsoleerd
Warm water
C.v.-ketel

Buitenruimte

Ligging
In woonwijk
Tuin
Achtertuin, voortuin, zonneterras

Parkeergelegenheid

Soort garage
Vrijstaand steen

Brochure

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur