Verlengde Lodewijkstraat 106 , GRONINGEN

€ 395.000 kosten koper

Verhuisdozen uitpakken en wonen? Dat kan in dit unieke en moderne huis aan de Verlengde Lodewijkstraat 106.

Deze 3-kamer maisonnette woning is uitstekend geïsoleerde en beschikt over een energielabel A+. Hierdoor heb je weinig energielasten. De woning is verrassend en heeft een speelse indeling, die is verdeeld over de begane grond en de eerste verdieping. Op de eerste verdieping is tevens een stadstuin die grenst aan een afgesloten binnenterrein. Door de hele woning ligt een prachtige PVC vloer en het parkeren kan op je eigen parkeerplaats in de parkeergarage die is afgesloten middels een elektrische poort.

Het moderne appartementencomplex is gebouwd in 2009 en perfect onderhouden. Het is gelegen aan de rand van de gewilde wijk Oosterpoort en ligt straks op 1 van de groenste plekjes van Groningen, namelijk het nieuwe Zuiderplantsoen.

INDELING

Begane grond:
Op de begane grond vind je onder andere een royale slaapkamer en een badkamer die in 2022 is vernieuwd. De badkamer is ruim opgezet en voorzien van een inloopdouche, ligbad, een wastafel met spiegelkast en een toilet. Daarnaast heb je vanuit de hal direct toegang tot je eigen inpandige garage(box), je parkeert dus letterlijk voor de deur! Ideaal voor extra gemak en opslag, en om je auto veilig en droog te parkeren. Daarnaast bevindt zich nog een (eigen) afgesloten berging voor de fietsen.

1e verdieping:
De eerste verdieping verrast je met een ruime woonkamer aan de voorzijde, waar je heerlijk kunt ontspannen of gasten kunt ontvangen. Het grote raam in de woonkamer zorgt voor een leuk uitzicht en heerlijk veel lichtinval. De open keuken is onder andere voorzien van een 4 pits gaskookplaat, koelkast, combioven en een vaatwasser. Verder vind je op deze verdieping een apart toilet en een praktische was/bergruimte. Vanuit de keuken heb je toegang tot je eigen terras dat grenst aan de gezamenlijke binnentuin, een heerlijke plek om van het buitenleven te genieten.

OMGEVING

Gelegen in het verlengde van de gezellige Oosterpoortwijk, woon je hier op loopafstand van het bruisende centrum van Groningen. In de directe omgeving vind je diverse voorzieningen zoals sportscholen, een bioscoop, kinderopvang, horeca, supermarkten en een zwembad. Bovendien kun je in de toekomst genieten van het nieuw aangelegde Zuiderpark.

BIJZONDERHEDEN

• Energielabel A+
• Voorzien van een nieuwe CV-ketel (2023)
• Ruime maisonnette op loop- en fietsafstand van het centrum
• Eigen parkeerplaats die van binnenuit bereikbaar is
• Vernieuwde badkamer met ligbad (2022)
• Een actieve VvE met een maandelijkse bijdrage van € 151,96

Soort appartement
Maisonnette
Woonoppervlakte
105 m2
Aantal kamers
3 kamers (2 slaapkamers)
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Bijdrage VvE
151.96 ja

Bouw

Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
2009
Soort dak
Plat dak bedekt met

Oppervlakten en inhoud

Gebouwgebonden buitenruimte
22 m2
Externe bergruimte
5 m2
Inhoud
395 m3

Indeling

Aantal woonlagen
2
Aantal woonlagen
2
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, tv kabel

Energie

Energielabel
A+
Isolatie
Volledig geïsoleerd
Warm water
C.v.-ketel

Buitenruimte

Ligging
In woonwijk
Tuin
Achtertuin

Bergruimte

Schuur/berging
Inpandig

Parkeergelegenheid

Soort garage
Parkeerkelder

Downloads

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur