Verlengde J. A. Feithstraat 18 -a, GRONINGEN

€ 294.000 kosten koper

Door de bewoners:

“Een dorp in de stad; zo voelde deze plek de afgelopen jaren voor ons. Door de jaarlijkse buurt barbecue, gezellige VvE vergaderingen, het wandelen met onze hond Tommie en het borrelen bij de Waterloobar om de hoek, kunnen we echt zeggen dat we hier met veel plezier in ons eerste echte huis samen gewoond hebben. We gunnen onze opvolgers van harte hetzelfde plezier, in deze buurt gaat dat zonder meer lukken.”

OMSCHRIJVING

Een sfeervolle jaren '30 woning met maar liefst 3 woonlagen, bijna 100m² woonoppervlakte én 4 slaapkamers. Dit ruime appartement is ideaal gelegen in de zeer geliefde en gezellige Herewegbuurt en bevindt zich op loopafstand van het Centraal station van Groningen en op de fiets ben je binnen 10 minuten op de Grote Markt! Deze karakteristieke woning is uitgerust met maar liefst 4 buitenruimtes waardoor je maximaal van de mooie dagen in zowel het voor- als in het najaar geniet. De goede leefruimtes zijn ruim en licht. Goed om te weten: het dak is onlangs vervangen, net als dat van de buren door een betrokken en gezonde VvE. Achter het huis is op de begane grond een eigen fietsenberging/schuurtje.

INDELING

Begane grond:
Entree/hal met aan de linkerkant een toiletruimte. Middels de hal bereik je de lichte woonkamer van ca. 28m² die is voorzien van laminaat. De keuken is voorzien van een RVS spoelbak, een vaatwasser, een gascomfort met oven en een koelkast. De keuken geeft toegang tot een balkon aan de voorzijde, het balkon aan de achterzijde (zuidwest) is vanuit de woonkamer toegankelijk.

1e verdieping:
Vanaf de overloop bereik je de 3 slaapkamers (ca. 13, 13,5 en 6 m²). De twee grootste kamers zijn licht en hebben een prima formaat. De kleinste kamer is nu in gebruik als wasruimte, maar ook een inloopkast zou hier prima kunnen worden gerealiseerd. Via deze kamer heb je ook toegang tot een sfeervol en fijn dakterras, waar de huidige bewoners en buren veel zomeravonden met vrienden borrelen, mede door de locatie op het zuidwesten zit je tot zonsondergang heerlijk buiten.

De badkamer met authentiek en origineel rond raam is uitgerust met douche, wastafelmeubel, radiator en een ladekast die zorgt voor alle gewenste opbergruimte.

2e verdieping:
Op de tweede verdieping bevindt zich de 4e slaapkamer met een kleine dakkapel die is voorzien van HR++ glas. Het huis is vorig jaar voorzien van een nieuw dak, wat een behoorlijke kostenbesparing op de energiekosten oplevert. Deze ruimte is goed te gebruiken als bijvoorbeeld logeer- of als grote, vaste thuiswerkplek voor twee personen.

OMGEVING

De Herewegbuurt bevindt zich ten zuiden van het stadscentrum van Groningen die je binnen 5 minuten per fiets bereikt. Voor de dagelijkse boodschappen vind je op slechts 2 minuten fietsafstand een supermarkt. Iets uitgebreider winkelen? In de nabije omgeving vind je de grotere winkelcentra aan het Overwinningsplein en in het centrum van Helpman. Voor een groenere beleving kun je naar hartenlust wandelen in het Sterrenbos, dat na de verbouwing van de zuid-ringweg van Groningen een prachtig bos wordt. In de buurt vind je een ruim aanbod aan scholen, een openluchtzwembad en diverse sportfaciliteiten.

BIJZONDERHEDEN:

- Geweldige locatie
- Actieve VvE, bijdrage € 281,65 per maand
- Energielabel D
- Eigen fietsenberging op de begane grond
- Geluidsisolatie in de voorgevel

Soort appartement
Bovenwoning
Woonoppervlakte
99 m2
Aantal kamers
5 kamers (4 slaapkamers)
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Bijdrage VvE
281.65 ja

Bouw

Bouwvorm
Bestaande bouw
Soort dak
Dwarskap bedekt met pannen, bitumineuze dakbedekking

Oppervlakten en inhoud

Gebouwgebonden buitenruimte
17 m2
Externe bergruimte
5 m2
Inhoud
334 m3

Indeling

Aantal woonlagen
3
Aantal woonlagen
3
Gelegen op
2e woonlaag

Energie

Energielabel
D
Isolatie
Dakisolatie, gedeeltelijk dubbel glas
Warm water
C.v.-ketel

Buitenruimte

Ligging
Aan rustige weg, in woonwijk
Tuin
Geen tuin

Bergruimte

Schuur/berging
Vrijstaand steen

Parkeergelegenheid

Soort garage
Geen garage

Downloads

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur