Verlengde Hereweg 27 , GRONINGEN

€ 310.000 kosten koper

Bent u op zoek naar een bijzonder appartement met een rijke geschiedenis? Zoek niet verder! Dit unieke appartement, ooit de Amsterdamse bank, biedt een unieke woonervaring. Dit appartement is ideaal gelegen in het centrum van Helpman, met alle gemakken binnen handbereik. Winkels bevinden zich op loopafstand, de bushalte is direct voor de deur en via de nabijgelegen uitvalswegen A7 en A28 bent u in een mum van tijd onderweg naar uw bestemming.

INDELING

Beletage:
Het appartement beschikt over een eigen voordeur en heeft dus in tegenstellig tot de andere appartementen een eigen voordeur met hal. Naast deze ingang is de woning ook aan de zijkant via de tuin te bereiken.

Bij binnenkomst leidt een trapje u naar het ruime appartement van circa 107m². De lichte woonkamer met open keuken, samen ongeveer 53 m², biedt een fijne en lichte leefruimte. De moderne keuken is uitgerust met een gaskooktoestel, een oven en een vaatwasser.

Het appartement beschikt over een comfortabele slaapkamer en een moderne badkamer die is voorzien van een inloopdouche en een wastafelmeubel met spiegelkast. Er is eventueel de mogelijkheid om een tweede slaapkamer te creëren door een scheidingswand in de woonkamer te plaatsen. Vanuit de hal heeft u toegang tot een apart toilet.

Een bijzonder kenmerk van dit appartement is de onderliggende ruimte, bereikbaar via een trap in de woning, waar zich een ruime bankkluis bevindt – een authentiek detail dat herinnert aan de oorspronkelijke functie van het gebouw.

BUITEN

Vanuit zowel de hal als de keuken heeft u directe toegang tot de loggia die weer uitkomt op een heerlijke tuin op het zuidwesten. Het betegelde deel van de tuin biedt ruimte voor een gezellige zithoek en het gazon en de beplanting creëren een groene en rustgevende sfeer. Ideaal om te ontspannen tijdens zonnige middagen en gezellige avonden buiten.

OMGEVING

De ligging aan het noordwestelijke deel van de Verlengde Hereweg biedt niet alleen een levendige omgeving, maar ook nabijheid tot alle voorzieningen die Helpman te bieden heeft. Op loopafstand bevindt zich het winkelcentrum van Helpman met een breed aanbod van winkels. Genieten van de natuur kan in het nabijgelegen Sterrenbos of straks in het nieuw aangelegde Zuiderpark. De binnenstad van Groningen is makkelijk per fiets te bereiken en de uitvalswegen A7 en A28 bevinden zich op enkele minuten afstand met de auto.

BIJZONDERHEDEN:
* Mijnbouwschadevergoeding (€ 10.000,-) en SNN subsidie (€ 4.000,-) nog beschikbaar;
* Aanvaarding kan op korte termijn;
* Ruime (eigen) achtertuin van circa 132m² op het zuidwesten
* Maandelijkse VvE bijdrage € 175,- (inclusief € 75,- voorschot blokverwarming)

Soort appartement
Portiekflat
Perceeloppervlakte
735 m2
Woonoppervlakte
107 m2
Aantal kamers
3 kamers (1 slaapkamers)
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Bijdrage VvE
100.0 ja

Bouw

Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1970
Soort dak
Plat dak bedekt met

Oppervlakten en inhoud

Overige inpandige ruimte
11 m2
Gebouwgebonden buitenruimte
8 m2
Externe bergruimte
6 m2
Inhoud
437 m3

Indeling

Aantal woonlagen
2
Aantal woonlagen
2
Gelegen op
1e woonlaag
Voorzieningen
Tv kabel

Energie

Energielabel
F
Isolatie
Dubbel glas
Warm water
Elektrische boiler eigendom

Buitenruimte

Ligging
Aan drukke weg, in woonwijk
Tuin
Achtertuin

Bergruimte

Schuur/berging
Vrijstaand hout

Parkeergelegenheid

Soort garage
Geen garage

Downloads

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur