Vechtstraat 340 , GRONINGEN

€ 439.000 kosten koper

Schitterend appartement met een zeer exclusieve uitstraling en een fenomenaal uitzicht, de stad Groningen ligt letterlijk aan uw voeten!

Het complex is in 2008 gebouwd en is gelegen aan de zuidkant van de stad Groningen gelegen aan een karakteristiek park met een vijver en veel groen. De gezellige binnenstad, het centraal station en de uitvalswegen liggen op een steenworp afstand en onderaan het complex bevinden zich verschillende voorzieningen zoals een supermarkt en een drogist. Door de indeling biedt het appartement een panorama view over de stad. Vanuit de woonkamer en de keuken heeft u zowel zicht op de Gasunie, de Martinitoren en de Euroborg.

Het appartement is gelegen op de 14e verdieping met de woonkamer en de ruime serre gericht op het westen. De open keuken is voorzien van een wand met luxe keukenapparatuur zoals een stoomoven, een ingebouwde koffieautomaat, een combimagnetron, een vaatwasser op hoogte, een koelkast en een aparte vriezer (allen Miele). Daarnaast beschikt de keuken over een kookeiland voorzien van een 4-pits keramisch kookblad (Miele) met variabele kookzones en een afzuigkap (Gutmann). Onder het complex bevindt zich een inpandige berging en een eigen parkeerplaats in de afgesloten parkeergarage. Bij het appartement hoort tevens nog een extra, eigen parkeerplaats.

Kortom, in alle opzichten een comfortabel appartement.

Indeling:
Op de begane grond bevindt zich de entree met daarachter een ruime ontvangsthal welke enerzijds toegang biedt tot de parkeergarage en anderzijds tot de liftruimte en het trappenhuis. Op de 14e verdieping met een prachtig uitzicht over de stad treft u dit appartement. De woonkamer (ca. 65 m2) staat in verbinding met zowel de open keuken als ook de zonnige serre (ca 15 m2) welke eenvoudig is om te vormen tot een groot inpandig balkon door middel van een volledig wegschuifbare glazen gevelpui. Naast deze vertrekken heeft het appartement 2 slaapkamers van 13 m2 en 18 m2, een luxe badkamer voorzien van ligbad, douche, toilet en wastafel, een seperaat tweede toilet en een was-/opbergruimte.

Bijzonderheden:
- Grootste type appartement in de toren;
- Gelegen aan een karakteristiek park;
- Bij het appartement hoort een parkeerplaats in de parkeergarage onder het complex en een extra parkeerplaats op het afgesloten parkeerterrein;
- Bij het appartement hoort een inpandige berging;
- De visite kan parkeren op het afgesloten parkeerterrein van het complex.

Soort appartement
Portiekflat
Woonoppervlakte
164 m2
Aantal kamers
3 kamers (2 slaapkamers)
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
2008
Bijzonderheden
Toegankelijk voor ouderen, toegankelijk voor gehandicapten
Soort dak
Plat dak bedekt met

Oppervlakten en inhoud

Overige inpandige ruimte
6 m2
Externe bergruimte
8 m2
Inhoud
490 m3

Indeling

Aantal woonlagen
1
Aantal woonlagen
1
Gelegen op
14e woonlaag
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, tv kabel, lift

Energie

Isolatie
Dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas, volledig geïsoleerd
Verwarming
Vloerverwarming geheel
Warm water
Centrale voorziening

Buitenruimte

Ligging
Aan park, aan rustige weg, in woonwijk, vrij uitzicht
Tuin
Geen tuin

Bergruimte

Schuur/berging
Inpandig

Parkeergelegenheid

Soort garage
Parkeerkelder, parkeerplaats

Brochure

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur