Van Schendelstraat 7 -b, GRONINGEN

€ 385.000 kosten koper

Ruime en duurzame tussenwoning op een fijne plek in Groningen Zuid! Deze instapklare woning is gelegen in de wijk de Wijert en is voorzien van 3 slaapkamers, een moderne keuken en luxe badkamer en een verzorgde voor- en achtertuin.
De woning is gebouwd in 2009 en een groot pluspunt is dat deze woning mede dankzij de 10 aanwezige zonnepanelen en het WTW systeem zeer energiezuinig is! De moderne en complete afwerking zorgt er daarnaast voor dat je er zo in kunt.

INDELING:

Begane grond:
Entree in een ruime en lichte hal met trapopgang, meterkast en toiletruimte. Vanuit de hal betreed je de lichte woonkamer die is voorzien van een sfeervolle pvc visgraatvloer. In deze ruimte zorgen de verspringende ramen voor een speels effect. De woonkamer staat in directe verbinding met de moderne, witte open keuken die is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een 5pits kooktoestel, afzuigkap, vaatwasser, een combioven en een magnetron. In het midden is ruimte voor een grote eettafel waaraan je heerlijk kunt tafelen terwijl je door de grote raampartijen de tuin in kijkt. Naast de keuken bevindt zich een praktische bijkeuken, die zorgt voor veel extra opbergruimte en de mogelijkheid voor het plaatsen van een wasmachine en/of droger. Zowel vanuit de woonkamer als vanuit de bijkeuken is de tuin toegankelijk.

1e Verdieping:
Vanaf de overloop bereik je twee ruime slaapkamers van 15 m² en één van 8 m². Heb je aan twee slaapkamers genoeg? Dan is de derde slaapkamer ook makkelijk als thuiswerkplek of als een royale inloopkast te realiseren. Mocht je juist nog meer ruimte nodig zijn? Er kan zelfs nog makkelijk een verdieping bovenop gebouwd worden.
De moderne badkamer is voorzien van een douchehoek, wastafelmeubel met sfeervol spiegelarmatuur, een 2e toilet en een whirlpool waarin je thuis van een heerlijk wellnessgevoel geniet.

TUIN

De woning heeft een verzorgde voor- en achtertuin met achterom en een houten berging. De deels betegelde tuin biedt ruimte voor een fijne loungeplek en de vaste plantenbak met felgekleurde hortensia's zorgen voor een mooi contrast. De achtertuin is gelegen op het noordwesten waardoor je 's avonds na het werk nog heerlijk van de zon kunt genieten.

OMGEVING

De Wijert is een wijk in het zuidoosten van de stad Groningen en bevindt zich tussen Corpus den Hoorn en Helpman.
De wijk is gunstig gelegen aan de A7 richting Drachten en de A28 richting Zwolle. Het stadscentrum van Groningen is eenvoudig en snel te bereiken met de auto of de fiets. Voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht bij de winkels aan de van Lenneplaan of in het gezellige winkelcentrum van Helpman dat zich tevens in de nabije omgeving bevind.
Voor een goede balans worden de diverse woningen in deze wijk omgeven door meerdere groenvoorzieningen en waterpartijen. Tevens bevinden zich in de buurt diverse (basis)scholen en sportvoorzieningen.

BIJZONDERHEDEN:
- Volledig geïsoleerd
- Energielabel A
- Zeer energiezuinig door onder andere 10 zonnepanelen.
- Instapklaar!

Soort woning
Eengezinswoning
Perceeloppervlakte
170 m2
Woonoppervlakte
110 m2
Aantal kamers
4 kamers (3 slaapkamers)
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
2009
Soort dak
Plat dak bedekt met

Oppervlakten en inhoud

Externe bergruimte
6 m2
Inhoud
390 m3

Indeling

Aantal woonlagen
2
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, tv kabel

Energie

Energielabel
A
Isolatie
Dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas, volledig geïsoleerd
Warm water
C.v.-ketel

Buitenruimte

Ligging
Aan rustige weg, in woonwijk
Tuin
Achtertuin, voortuin

Bergruimte

Schuur/berging
Vrijstaand hout

Parkeergelegenheid

Soort garage
Geen garage

Downloads

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur