Van Royenlaan 11 , GRONINGEN

€ 495.000 kosten koper

Dit is wat we noemen een buitenkans! Wonen in een sfeervolle straat in de zeer gewilde wijk Helpman, dichtbij het winkelcentrum én dan ook nog eens in een karakteristieke dertigerjaren (hoek)woning.

De woning is in de afgelopen jaren gerenoveerd en gemoderniseerd, waarbij met zorg alle authentieke elementen behouden zijn. Hierdoor heeft het huis nog steeds de gezellige sfeer van de jaren 30. De achtertuin is op het zonnige noordwesten gelegen. Op zomerse dagen geniet je dus in de middag én de avond van de zon.

INDELING:

Begane grond:
Je stapt binnen in een ruime hal met tochtportaal, waar genoeg plek is voor jassen en schoenen, vervolgens loop je door de lange hal en vind je aan je linkerhand een kelder met veel opbergruimte en daarnaast het gastentoilet. Aan het einde van de hal bereik je de deur die toegang geeft aan de ruime woonkamer met erker aan de straatzijde. De lichte woonkamer en moderne open keuken meten samen circa 50 m². De woonkamer is voorzien van een fraaie eiken houten vloer en openslaande tuindeuren, die je toegang geven tot de zonnige achtertuin. De vernieuwde keuken is voorzien van luxe inbouwapparatuur zoals onder andere een 5-pits gasfornuis met daaronder een grote oven, design afzuigkap, Bosch vaatwasmachine, koel-vriescombinatie en een inbouw magnetron. Aangrenzend aan de keuken vind je de bijkeuken waar de nieuwe CV-(combi)ketel hangt en daarnaast genoeg ruimte biedt voor opslag.

1e verdieping:
Middels een dichte trap bereik je de 1e verdieping. De overloop geeft toegang tot een grote L-vormige slaapkamer kamer van circa 40m². Deze kamer is eventueel eenvoudig op te delen in twee royale slaapkamers. Vanuit deze kamer is er via openslaande deuren toegang tot een ruim dakterras. Daarnaast vind je op deze verdieping een geheel vernieuwde badkamer voorzien van toilet, luxe wastafelmeubel met dubbele wasbak en inloopdouche met glazen wand voorzien van een heerlijke regendouche.

2e verdieping:
Middels de volgende dichte trap bereik je de 2e verdieping. De overloop geeft toegang tot drie mooie slaapkamers (circa 14m², 7m² en 13m²) en een 2e badkamer voorzien van douche, wastafel en wasmachineaansluiting.

3e verdieping:
Middels een open trap bereik je de zolderkamer welke voorzien is van twee veluxramen.

Bijzonderheden:
- Bijzonder sfeervolle 30-er jaren woning
- Mogelijkheid tot 5 slaapkamers
- Nieuwe CV combiketel
- Geheel vernieuwde badkamer
- Zonnige achtertuin met achterom
- Grotendeels voorzien van dubbel glas

Soort woning
Herenhuis
Perceeloppervlakte
141 m2
Woonoppervlakte
180 m2
Aantal kamers
6 kamers (5 slaapkamers)
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1930
Soort dak
Zadeldak bedekt met pannen

Oppervlakten en inhoud

Overige inpandige ruimte
11 m2
Gebouwgebonden buitenruimte
15 m2
Inhoud
620 m3

Indeling

Aantal woonlagen
5

Energie

Energielabel
E
Isolatie
Dakisolatie, muurisolatie
Warm water
C.v.-ketel

Buitenruimte

Ligging
Aan rustige weg, in woonwijk, beschutte ligging
Tuin
Achtertuin, voortuin

Parkeergelegenheid

Soort garage
Geen garage

Brochure

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur