Van Moerkerkenlaan 70 , GRONINGEN

€ 285.000 kosten koper

Welkom in de geliefde wijk De Wijert. Dit fijne appartement is omgeven door veel groen en beschikt over een ruime L-vormige woonkamer, een breed balkon en twee slaapkamers. Het complex is voorzien van een lift voor extra gemak. Hier geniet u van een rustige en comfortabele woonomgeving, terwijl alle voorzieningen van de stad (bijvoorbeeld 2 winkelcentra op loopafstand) binnen handbereik zijn. Op de fiets bent u in 6 minuten bij het Paterswoldsemeer.

INDELING

Begane grond:
Op de begane grond bevindt zich het portaal met de brievenbussen, de trapopgang en de lift naar de verdiepingen.

Tweede woonlaag:
Via de galerij betreedt u het appartement, waar u binnenkomt in een hal met meterkast en garderobe. Vanuit de hal is de ruime en lichte woonkamer bereikbaar, die is voorzien van strak gestukadoorde wanden en een fijn schuurwerk plafond.

Grenzend aan de woonkamer bevindt zich de open eetkamer, gesitueerd in een gezellige nis waar voldoende ruimte is voor een grote eettafel. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot de moderne witte keuken die is uitgerust met Beko apparatuur, waaronder een 4-pits gasfornuis met afzuigkap, brede lades, een elektrische oven, een koel-vriescombinatie, een inbouwvaatwasser, een hoekcarrousel en een spoelbak.

Het balkon strekt zich uit over de gehele breedte van de woning en is bereikbaar vanuit de eetkamer. Het appartement beschikt over twee slaapkamers, waarvan de grootste tevens toegang biedt tot het balkon.

De badkamer is voorzien van een inloopdouche met een deels inschuifbare glazen deur, ideaal voor extra ruimte wanneer de douche niet in gebruik is. Daarnaast vindt u in de badkamer een toilet en een wastafel met spiegel. Naast de badkamer bevindt zich een berging met opstelplaats voor de wasmachine.

OMGEVING

De Wijert is een wijk in het zuidoosten van de stad Groningen en bevindt zich tussen Corpus den Hoorn en Helpman. De wijk is gunstig gelegen aan de A7 richting Drachten en de A28 richting Zwolle. Het stadscentrum van Groningen is eenvoudig en snel te bereiken met de auto of de fiets. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht bij de winkels aan de van Lenneplaan of in het gezellige winkelcentrum van Helpman dat zich tevens in de nabije omgeving bevindt. Voor een goede balans worden de diverse woningen in deze wijk omgeven door meerdere groenvoorzieningen en waterpartijen. Tevens bevinden zich in de buurt diverse (basis)scholen en sportvoorzieningen.

BIJZONDERHEDEN:

- Aanvaarding kan op korte termijn
- Mogelijkheid tot het creëren van een 3e slaapkamer (i.p.v. de eetkamer)
- Actieve en gezonde VvE met bijdrage van € 183,56 per maand
- Royaal balkon van circa 13m² met prachtig uitzicht
- Inpandige fietsenberging nabij de hoofdentree
- Niet zelf-bewoningsclausule van toepassing

Soort appartement
Galerijflat
Woonoppervlakte
85 m2
Aantal kamers
3 kamers (2 slaapkamers)
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Bijdrage VvE
183.56 ja

Bouw

Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1975
Soort dak
Plat dak bedekt met

Oppervlakten en inhoud

Gebouwgebonden buitenruimte
13 m2
Externe bergruimte
8 m2
Inhoud
285 m3

Indeling

Aantal woonlagen
1
Aantal woonlagen
1
Gelegen op
2e woonlaag
Voorzieningen
Buitenzonwering, tv kabel, lift

Energie

Energielabel
D
Isolatie
Gedeeltelijk dubbel glas
Warm water
C.v.-ketel

Buitenruimte

Ligging
In woonwijk
Tuin
Geen tuin

Bergruimte

Schuur/berging
Inpandig

Parkeergelegenheid

Soort garage
Geen garage

Downloads

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur