Van Moerkerkenlaan 3 , GRONINGEN

€ 325.000 kosten koper

Wil jij wonen in deze ruime eengezinswoning met garage, gelegen in de kindvriendelijke wijk De Wijert-Zuid? Bekijk deze woning dan niet alleen op Funda en grijp je kans!

De woning is gelegen aan een rustige niet doorgaande straat in de voor velen zeer gewilde woonwijk ‘De Wijert-Zuid’. Het hoofdstation en de bruisende binnenstad van Groningen zijn in 10 fietsminuten te bereiken. Op loopafstand vind je scholen, openbaar vervoer, supermarkten en een winkelcentrum. Uitvalswegen als de A7 en A28 liggen vrijwel om de hoek.

De woning beschikt over lichte en royale vertrekken, zowel beneden als op de eerste en tweede verdieping. De benedenverdieping heeft een sfeervolle openhaard. Vanuit de open keuken krijg je toegang tot de bijkeuken en de verzorgde achtertuin.

Op de eerste verdieping tref je drie slaapkamers aan en een badkamer met ligbad inclusief douche, dubbele wastafel en een separaat toilet. Via de trapopgang bereik je de tweede verdieping met een vierde slaapkamer die beschikt over een groot balkon, een badkamer voorzien van douche en wastafel en een stook-/bergruimte.

Indeling:

Begane grond:
Entree met meterkast en toilet, toegang naar de ruime woonkamer van ca. 33 m² met trapopgang naar de eerste verdieping en een half open keuken van ca. 5 m² voorzien van een gasfornuis met oven en een afzuigkap. Vanuit de keuken heb je toegang tot de bijkeuken en de achtertuin.

Eerste verdieping:
Overloop met toegang tot de 3 slaapkamers van 13.5, 11.9 en 6.4 m² en de badkamer met ligbad, douche en 2 wastafels, tweede separaat toilet en trapopgang naar de tweede verdieping.

Tweede verdieping:
Overloop, vierde slaapkamer met toegang naar het ruime balkon over de gehele breedte, stook-/bergruimte en tweede badkamer voorzien van douche en wastafel.

Bijzonderheden:
- Garage met elektrische deur direct achter de woning
- Grotendeels isolerende beglazing
- Geschilderd in 2020
- Voegen en muren in 2007 professioneel gereinigd

Soort woning
Eengezinswoning
Perceeloppervlakte
137 m2
Woonoppervlakte
133 m2
Aantal kamers
5 kamers (4 slaapkamers)
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1975
Soort dak
Lessenaardak bedekt met bitumineuze dakbedekking

Oppervlakten en inhoud

Gebouwgebonden buitenruimte
8 m2
Externe bergruimte
14 m2
Inhoud
375 m3

Indeling

Aantal woonlagen
3

Energie

Energielabel
C
Warm water
C.v.-ketel, elektrische boiler eigendom

Buitenruimte

Ligging
In woonwijk
Tuin
Achtertuin, voortuin

Parkeergelegenheid

Soort garage
Garagebox

Downloads

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur