Van Iddekingeweg 138 -25, GRONINGEN

€ 385.000 kosten koper

Welkom in "De Rederijker". Dit charmante complex, gebouwd in 2009 en ontstaan op de plek van een voormalig schoolgebouw, omarmt de rijke literaire traditie van de buurt, waar de straten zijn vernoemd naar beroemde schrijvers. Stap binnen en laat je verrassen door dit appartement dat beschikt over een lichte woonkamer met open keuken, twee slaapkamers, een ruim (overdekt) balkon en een eigen parkeerplaats en berging.

INDELING

Begane grond:

Via de centrale toegangshal met afgesloten entree bereikt u gemakkelijk de gewenste verdieping. De entree is voorzien van postbussen, een videofooninstallatie en 2 liften, die toegang bieden tot de parkeerkelder met uw eigen parkeerplaats en een aparte fietsenberging.

6e verdieping:

Binnenkomst in hal met meterkast en toiletruimte.

Het appartement beschikt over een ruime en lichte woonkamer van circa 45 m². Vanuit hier heb je toegang tot het overdekte terras van circa 8 m², waar je kunt genieten van frisse lucht en uitzicht over de stad. Dankzij de grote raampartijen en de glazen schuifdeur naar het balkon geniet je in de woonkamer van veel natuurlijk licht. De ramen van de woonkamer aan de westzijde en de slaapkamerramen zijn voorzien van elektrische zonnescreens om het in de zomer lekker koel te houden. De open keuken is voorzien van een zwart keukenblok en uitgerust met alle benodigde apparatuur, waaronder een vaatwasser, koelkast, combi-oven, gaskookplaat en afzuigkap. De twee ruime slaapkamers, met een oppervlakte van respectievelijk 16 m² en 12 m², bieden voldoende ruimte voor een goede nachtrust. De badkamer is functioneel ingericht, met een douche, tweede toilet en een wastafel. Daarnaast is er ook een inpandige bergruimte met een wasmachine-aansluiting en de CV opstelling.

OMGEVING

De Wijert is een wijk in het zuidoosten van de stad Groningen en bevindt zich tussen Corpus den Hoorn en Helpman. De wijk is gunstig gelegen aan de A7 richting Drachten en de A28 richting Zwolle. Het stadscentrum van Groningen is eenvoudig en snel te bereiken met de auto of de fiets. Voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht bij de winkels aan de van Lenneplaan of in het gezellige winkelcentrum van Helpman dat zich tevens in de nabije omgeving bevind. Hier vind je ook een aantal leuke restaurants, een kapper, een bakker, een slager en natuurlijk het Helper zwembad voor verkoeling in de zomer. Voor een goede balans worden de diverse woningen in deze wijk omgeven door meerdere groenvoorzieningen en waterpartijen. Tevens bevinden zich in de buurt diverse (basis)scholen en sportvoorzieningen.

BIJZONDERHEDEN

- € 10.000,- bevingsschade geclaimd en geheel beschikbaar voor de koper
- € 4.000,- subsidie verduurzamen nog beschikbaar
- Zonnescreens 6 stuks, aan de westzijde van het appartement + op het balkon
- Parkeerplek en fietsenberging in de parkeerkelder

Soort appartement
Portiekflat
Woonoppervlakte
103 m2
Aantal kamers
3 kamers (2 slaapkamers)
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Bijdrage VvE
206.88 ja

Bouw

Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
2009
Bijzonderheden
Toegankelijk voor ouderen, toegankelijk voor gehandicapten
Soort dak
Plat dak bedekt met bitumineuze dakbedekking

Oppervlakten en inhoud

Gebouwgebonden buitenruimte
8 m2
Externe bergruimte
6 m2
Inhoud
348 m3

Indeling

Aantal woonlagen
1
Aantal woonlagen
1
Voorzieningen
Buitenzonwering, mechanische ventilatie, tv kabel, lift

Energie

Energielabel
A+
Isolatie
Volledig geïsoleerd
Warm water
C.v.-ketel

Buitenruimte

Ligging
In woonwijk
Tuin
Geen tuin

Bergruimte

Schuur/berging
Inpandig

Parkeergelegenheid

Soort garage
Parkeerkelder

Downloads

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur