Ubbo Emmiussingel 56 , GRONINGEN

€ 259.000

Ubbo Emmiussingel 56 te Groningen

Fantastisch gelegen driekamerappartement met lift en twee balkons op zuid en west en een eigen parkeerplaats op een toplocatie in de binnenstad, met prachtig uitzicht over de Groningse stadsgracht, het Groninger museum en het station. Indeling: Afgesloten entree met intercom en videosysteem, via een trapopgang of lift komt u bij het appartement op de derde verdieping.

Entree appartement, hal, toilet met fonteintje, garderoberuimte, eerste slaapkamer (circa 11m²) , tweede slaapkamer (circa 7 m²). Beide slaapkamers bieden toegang tot het balkon over de gehele lengte van het huis op het zuiden gelegen. Compacte badkamer met douchecabine, vaste wastafel met kastenombouw en wasmachineaansluiting.
Nette dichte keuken met vierpitsgasfornuis, wasemkap en veel kastruimte en t.t. balkon op het zuiden.
Riante lichte woonkamer (circa 40 m²) met balkon op het zuiden en westen met elektrische zonwering, inbouwkast en fantastisch uitzicht.

Algemeen: verwarming middels CV-blokverwarming. Het appartement beschikt over een inpandige berging onder het complex met gezamenlijke fietsenberging en een eigen parkeerplaats op een afgesloten parkeerterrein.
Actieve Vereniging van Eigenaren met een bijdrage van ⬠110,- per maand plus ⬠90,- onderhoudskosten, exclusief voorschot blokverwarming

Perceeloppervlakte
960 m2
Woonoppervlakte
85 m2
Aantal kamers
3 kamers (2 slaapkamers)
Status
Verkocht

Bouw

Bouwvorm
Bestaande

Oppervlakten en inhoud

Inhoud
225 m3

Brochure

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur