Thorbeckelaan 7 , GRONINGEN

€ 725.000 kosten koper

Welkom bij deze mooie vrijstaande bungalow in de geliefde wijk Helpman in Groningen Zuid. Deze woning combineert gemak, ruimte en een huiselijke sfeer, perfect voor een zorgeloze toekomst en dat op zo'n plek!

De bungalow zelf is ontworpen met uw comfort in gedachten, met een ruime woonkamer, drie slaapkamers en een heerlijke tuin op het zonnige zuiden en westen. Geniet van ontspannen momenten in de lichte woonkamer, die uitnodigt tot gezellige avonden bij de gashaard of via de openslaande deuren direct toegang biedt tot de tuin met mooie veranda.

De woning is gunstig gelegen tegenover de Nolenslaan. De wijk Helpman staat verder bekend om zijn uitstekende voorzieningen, zoals lokale winkels, gezellige cafés en restaurants, en diverse sportfaciliteiten. Alles is binnen handbereik, de Poiesz supermarkt zelfs op minder dan 200m, u loopt er in een paar minuten heen.

INDELING
Bij binnenkomst wordt u verwelkomd in een ruime hal die toegang verschaft tot alle vertrekken. Aan de linkerzijde van de hal vindt u de sfeervolle woonkamer met veel lichtinval dankzij de grote ramen aan de voorzijde en de speelse vierkante raampjes in de zijgevel. De inbouwspots in het plafond zorgen samen met de gashaard voor sfeervolle verlichting en gezelligheid in de avond. Vanuit de woonkamer loopt u via openslaande deuren de zonnige tuin in, die op het zuiden en westen is georiënteerd. Onder de ruime overkapping kunt u heerlijk ontspannen, en met het handbediende zonnescherm kunt u de overdekte ruimte nog verder uitbreiden.

De keuken, vernieuwd in 2021, is uitgevoerd met strakke witte keukenfronten en moderne inbouwapparatuur zoals een inductiekookplaat met designafzuigkap, koel- en vrieskast, oven, magnetron en vaatwasser. Aangrenzend bevindt zich een praktische bijkeuken met aansluitingen voor de wasmachine en droger.

Rechts van de keuken ligt een kamer die als werkkamer is ingericht. De bungalow beschikt over drie ruime slaapkamers, elk voorzien van een eigen wastafel. De grootste slaapkamer heeft openslaande deuren naar de tuin en een vaste (leg)kast.

De badkamer is compleet uitgerust met een tweede toilet, ligbad, douchehoek en een wastafelmeubel met spiegelkastjes. De garage is door de huidige bewoners verkleind om één van de slaapkamers te creëren, waardoor deze momenteel dienst doet als fietsenberging/opslagruimte. Voor de garage bevindt zich een ruime carport, zodat uw auto altijd beschut buiten staat.

BUITEN
De ruime tuin biedt veel privacy en is een heerlijke plek om te ontspannen. De tuin is deels betegeld en deels voorzien van een gazon, wat zorgt voor een fijne afwisseling en gebruiksmogelijkheden. Dankzij de overkapping kunt u altijd genieten van het buitenleven, ongeacht het weer. De tuin is vanuit meerdere plekken in het huis bereikbaar, waardoor u altijd eenvoudig naar buiten kunt stappen. Dankzij de ligging is er altijd een plekje in de schaduw of in de zon te vinden. Er is een vrijstaande houten schuur aanwezig, compleet met elektra, die perfect is voor het opslaan van tuingereedschap, fietsen of zelfs als werk/hobbyruimte.

OMGEVING
Helpman mag met recht één van de meest populaire wijken in het zuiden van Groningen genoemd worden. Op loopafstand van het appartement vindt u het winkelcentrum van Helpman met een breed aanbod van winkels. In de nabije omgeving van de woning bevinden zich daarnaast diverse voorzieningen zoals (internationale) scholen, het Helperbad, een kinderdagverblijf en meerdere gezellige eetgelegenheden. Genieten van de natuur doet u in het Sterrenbos of straks in het nieuw aangelegde Zuiderpark. U fietst ook zo naar het Paterswoldsemeer. De binnenstad van Groningen is makkelijk per fiets te bereiken en de uitvalswegen A7 en A28 bevinden zich op ongeveer 5 (auto)minuten.

BIJZONDERHEDEN
- Vrijstaand en gelijkvloers wonen op een groot perceel van maar liefst 814 m²
- Keuken vernieuwd in 2021
- Alarmsysteem aanwezig
- Carport en veranda

Soort woning
Bungalow
Perceeloppervlakte
814 m2
Woonoppervlakte
153 m2
Aantal kamers
5 kamers (3 slaapkamers)
Status
Recent verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1965
Soort dak
Plat dak bedekt met bitumineuze dakbedekking

Oppervlakten en inhoud

Overige inpandige ruimte
9 m2
Gebouwgebonden buitenruimte
43 m2
Externe bergruimte
15 m2
Inhoud
608 m3

Indeling

Aantal woonlagen
1
Voorzieningen
Buitenzonwering, mechanische ventilatie, alarminstallatie, rookkanaal

Energie

Energielabel
C
Isolatie
Dakisolatie, muurisolatie
Warm water
C.v.-ketel

Buitenruimte

Ligging
Aan park, in woonwijk, beschutte ligging
Tuin
Tuin rondom

Bergruimte

Schuur/berging
Vrijstaand hout

Parkeergelegenheid

Soort garage
Garage mogelijk, carport

Downloads

Documentatie per e-mail

Afspraak voor bezichtiging

Neem contact met ons op voor vragen of om een afspraak te maken voor bezichtiging

Maak een afspraak

Ja, ik wil graag een afspraak maken voor deze woning

Mijn gegevens

Gewenste datum voor afspraak

Mijn vraag of opmerkingen

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur