ter Borchlaan 46 , EELDERWOLDE

€ 1.070.000 kosten koper

Buitenkans! In de gewilde woonwijk Ter Borch staat deze prachtige vrijstaande villa uit het bouwjaar 2007, gelegen op een ruim perceel van 1207 m² met maar liefst 9 slaapkamers en een extra grote garage.

Deze woning is uitstekend onderhouden en volledig geïsoleerd. Door de vele kamers en de mooie ruimtes, is het huis dus uitermate geschikt voor een groot gezin en/of natuurlijk voor diegene die van veel ruimte houdt.

INDELING:

Begane grond:
Entree/hal met trapopgang, royale woonkamer met vloerverwarming in Z-vorm, verdeeld in een royale living met een serre als eetgedeelte, met openslaande deuren naar het overdekte terras, dat is voorzien van elektrische terrasverwarming en tevens over de mogelijkheid voor installatie van terrasverwarming middels aardgas beschikt. Het is een heerlijke plek om gezellig te zitten. Terug naar de woonkamer kom je via prachtige suitedeuren in de woonkeuken. De keuken is strak en modern en ruim opgezet. De kasten zijn hoogglans wit (greeploos) en voorzien van luxe inbouwapparatuur. Achter de keuken is een extra kamer, welke nu gebruikt wordt als werkkamer. Vanuit de achtertuin kun je ook via de tweede hal binnenkomen, waar het toilet met urinoir te vinden is. Vanuit deze hal kom je dan in de royale inpandige geïsoleerde garage voor maar liefst 2 auto's.

Eerste verdieping:
Overloop met toegang tot: 3 grote slaapkamers van circa. 13, 18 en 19 m², vanuit de 2 grootste slaapkamers is toegang tot het heerlijke dakterras, welke gelegen is op het zuiden. Dat betekent dat er, als die schijnt, een heerlijk zonnetje in de middag te vinden is. Terug naar de overloop bereik je de badkamer, welke is voorzien van ligbad, dubbele inloopdouche en dubbele wastafel. Daarnaast is er een separaat toilet, een ruime walk in closet en toegang tot een ruimte/overloop welke als wasruimte gebruikt wordt en waar de Cv-ketel gevestigd is. Vanuit daar krijg je toegang tot de overige 3 slaapkamers op deze verdieping van circa: 13 m², 13 m² en 9 m².

Tweede verdieping:
Overloop met toegang naar de 2 laatste slaapkamers van circa 17 en 22 m². De mogelijkheid is er op deze verdieping om een 2e badkamer te creëren.

Tuin:
De tuin is rondom de woning, waarvan het grootste gedeelte de achtertuin betreft. Deze is gelegen op het westen en biedt door de mooie ligging veel privacy. Een tuin op het westen betekent zowel zon in de middag als in de avond. In de tuin zijn 4 leuke terrassen gecreëerd om te zitten, waarvan 1 overdekt is. Door de royale oprit is er genoeg plek voor auto's.

Over de woonwijk:
Deze ruim opgezette wijk Ter Borch, is gelegen nabij de recreatiegebieden Hoornsemeer/Paterswoldsemeer en het natuurgebied de Onlanden. Op korte afstand, circa 1 km, is een multifunctionele wijkaccommodatie met openbaar en basisonderwijs, kinderdagopvang, buitenschoolse opvang, sport en sociaal-culturele wijkactiviteiten. Het centrum van Groningen bereik je fietsend in 15 minuten. Daarnaast zijn de belangrijke uitvalsweg A7 en A28 gemakkelijk bereikbaar.

Kortom dit huis is een bezichtiging meer dan waard. Het is een heerlijk huis om in te wonen met zeeën van ruimte zowel binnen- als buitenshuis.

BIJZONDERHEDEN:
- aanvaarding half januari
- 16 PV panelen
- gedeeltelijk vloerverwarming (woonkamer, keuken en badkamer)
- volledig geïsoleerd energielabel A
- royale garage van circa 53 m²
- achtertuin en dakterras gelegen op het westen

Soort woning
Villa
Perceeloppervlakte
1.207 m2
Woonoppervlakte
268 m2
Aantal kamers
12 kamers (9 slaapkamers)
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
2007

Oppervlakten en inhoud

Overige inpandige ruimte
61 m2
Gebouwgebonden buitenruimte
56 m2
Inhoud
1.100 m3

Indeling

Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Tv kabel

Energie

Energielabel
A
Isolatie
Volledig geïsoleerd
Warm water
C.v.-ketel

Buitenruimte

Ligging
Aan rustige weg, in woonwijk, vrij uitzicht
Tuin
Achtertuin, voortuin, zijtuin, tuin rondom

Parkeergelegenheid

Soort garage
Aangebouwd steen

Downloads

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur