't Harde 12 , HAREN GN

€ 869.000 kosten koper

Rust, ruimte en privacy is wat deze riante bungalow, gelegen aan een rustige weg aan 't Harde in Haren, te bieden heeft. De bungalow is gebouwd in 1965 en bevindt zich op een royale kavel van maar liefst 1560 m².
De speelse indeling van de bungalow biedt in combinatie met de vele kamers oneindig veel mogelijkheden. De bungalow beschikt naast een ruime aangebouwde garage over een aparte carport.
Kortom, met oog op de toekomst kun je in deze bungalow heerlijk en royaal gelijkvloers wonen.

INDELING

Alle vertrekken bevinden zich op de begane grond. Via de entree kom je in een ruime hal met garderobe, toilet met fonteintje, meterkast (9 groepen met aardlekschakelaar) en praktische inbouwkasten. Vanuit de hal heb je verder toegang tot alle vertrekken.

Rechts van de entree bevindt zich een hobby/kantoorruimte. Vanuit deze kamer heb je een mooi uitzicht over de tuin en de oprit en opgang. De naast gelegen fraaie living is uitgebouwd met een serre/tuinkamer (totaal ca. 52m2). De aangebrachte lichtstraat zorgt in deze ruimte voor een prachtig lichtinval. De royale, lichte woonkamer leent zich uitstekend voor het inrichten van meerdere zithoeken, terwijl de authentieke open haard het hart vormt van de originele woonruimte.

In 2016 is er een moderne, lichte keuken geplaatst die is voorzien van een 4 pits inductiekookplaat, een inbouw magnetron en elektrische oven (Zanussi), een koel/vriescombinatie (energieklasse A+), een brede wandafzuigkap en fraai tegelwerk op zowel de wanden als de vloer. De ingebouwde kastenwand biedt veel opbergmogelijkheden. Grenzend aan de keuken tref je de eetkamer die ruimte biedt voor een ruime eettafel.

De badkamer die tegenover de keuken gesitueerd is, is eenvoudig en uitgerust met een inloopdouche, wastafel en toilet. Middels een tussenhal, die op dit moment is uitgerust als kleedruimte, bereik je de overige 3 slaapvertrekken. Deze zijn volledig naar eigen wens in te richten als werk, slaap of hobbykamers. De grootste (slaap)kamer is uitgerust met openslaande deuren waardoor je direct de tuin in loopt. Verder zijn hier nog 2 bergkasten en een achterom.

Links van de hal vind je het gasten toilet en de ruime garage (ca. 30m2) met sectionaal deur. In de garage is een aparte ruimte voor de CV combiketel en de omvormer voor de zonnepanelen.

Praktisch detail: een groot gedeelte van de muren kan verwijderd worden waardoor de bungalow gemakkelijk naar eigen wens in te delen is.

TUIN

De bungalow beschikt over een royale tuin, die volledig rondom de woning gelegen is. De ligging is beschut, waardoor je optimaal van je privacy kunt genieten. In de tuin is meer dan voldoende ruimte om meerdere terrassen en zithoeken te creëren.

OMGEVING

De bungalow is gelegen op loop- fietsafstand van het gezellige dorpscentrum. Haren heeft een compleet centrum met uitstekende voorzieningen en een breed winkelaanbod. De stad Groningen is op de fiets en via een busverbinding vanaf de Rijksstraatweg en het ''Transferium' gemakkelijk te bereiken. Voor je ontspanning bereik je vanaf ’t Harde eenvoudig de natuur- en bosgebieden zoals Sassenhein, de Appelbergen en het Quintusbos.

BIJZONDERHEDEN

- Bouwjaar 1965
- Luxlight zadeldak lichtstraat in de prachtige serre
- Royale tuin met veel privacy
- 20 zonnepanelen geplaatst in 2015
- Keuken uit 2016

De afgelopen jaren is er in deze woning een goede start gemaakt op het gebied van modernisering. Maar er moet ook nog voldoende gebeuren. Zie jij het zitten om de overige ruimtes af te maken? Wij laten je de woning en de mogelijkheden graag zien.

Soort woning
Bungalow
Perceeloppervlakte
1.560 m2
Woonoppervlakte
186 m2
Aantal kamers
7 kamers (4 slaapkamers)
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1965
Soort dak
Plat dak bedekt met bitumineuze dakbedekking

Oppervlakten en inhoud

Overige inpandige ruimte
30 m2
Externe bergruimte
18 m2
Inhoud
800 m3

Indeling

Aantal woonlagen
1
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, dakraam, tv kabel

Energie

Energielabel
E
Warm water
C.v.-ketel

Buitenruimte

Ligging
Aan rustige weg, beschutte ligging
Tuin
Tuin rondom

Bergruimte

Schuur/berging
Aangebouwd steen

Parkeergelegenheid

Soort garage
Garage met carport

Downloads

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur