S.S. Rosensteinlaan 14 -a, GRONINGEN

€ 329.000 kosten koper

Stap binnen in deze ruime bovenwoning uit de jaren '30, perfect gelegen in Groningen voor wie houdt van stadse gezelligheid en modern comfort. Met een lichte en eigentijdse uitstraling biedt dit appartement een fijne, lichte woonkamer, drie slaapkamers, een balkon aan de achterzijde en een royaal dakterras. Geniet van de rust en het uitzicht, terwijl je je toch op loopafstand bevindt van het UMCG en het bruisende stadscentrum.

INDELING

Begane grond:
Bij binnenkomst op de begane grond leidt een eigen entree met trap naar de eerste verdieping.

1e verdieping:
Op de eerste verdieping kom je binnen in een ruime hal, die toegang biedt tot een smaakvol ingerichte woonkamer met een karakteristieke erker aan de voorzijde en openslaande deuren naar een balkon aan de achterzijde. De moderne, dichte keuken is uitgerust met inbouwapparatuur van Siemens. Vanuit de hal bereik je tevens het toilet en een praktische bijkeuken met voldoende ruimte voor een wasmachine.

2e verdieping:
Via de overloop op de tweede verdieping bereik je drie slaapkamers. De kleinste slaapkamer biedt directe toegang tot een royaal dakterras van 12m², waar je kunt genieten van de buitenlucht en een uitzicht over de omgeving. Naast de slaapkamers vind je op deze verdieping een handige inloopkast van 4m², perfect voor het opbergen van kleding en persoonlijke spullen. De badkamer op deze verdieping is uitgerust met een ruime inloopdouche voorzien van een moderne zwarte deur, een wastafel met meubel en spiegel, en een tweede toilet.

OMGEVING

De ligging aan een levendige straat, vlakbij het bruisende centrum, het UMCG en goed bereikbare OV-verbindingen, maakt dit appartement bijzonder geschikt voor jonge professionals of stellen die optimaal willen profiteren van de voorzieningen van Groningen. Je woont hier op loopafstand van het levendige stadscentrum, met zijn diverse eetgelegenheden, winkels en uitgaansmogelijkheden. Voor wie werkzaam is of studeert bij het UMCG biedt de nabijheid extra gemak en tijdsbesparing. Bovendien zorgen de goede OV-verbindingen ervoor dat je eenvoudig de stad en daarbuiten kunt verkennen.

Soort appartement
Bovenwoning
Woonoppervlakte
119 m2
Aantal kamers
4 kamers (3 slaapkamers)
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Bijdrage VvE
25.0 ja

Bouw

Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1928
Bijzonderheden
Beschermd stads- of dorpsgezicht
Soort dak
Plat dak bedekt met

Oppervlakten en inhoud

Gebouwgebonden buitenruimte
17 m2
Inhoud
415 m3

Indeling

Aantal woonlagen
2
Aantal woonlagen
2
Gelegen op
1e woonlaag
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, tv kabel

Energie

Energielabel
D
Isolatie
Dakisolatie, vloerisolatie
Warm water
C.v.-ketel

Buitenruimte

Ligging
Aan park, aan drukke weg, in woonwijk
Tuin
Zonneterras

Parkeergelegenheid

Soort garage
Geen garage

Downloads

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur