Signatuur 0 -ong, GRONINGEN

€ 579.000 vrij op naam

TE KOOP BOUWNUMMER 15:

Stadsvilla's midden:
De stadsvilla's midden bestaan uit vier ruime woonlagen. Aan alles herkent u hier het exclusieve woonkarakter. Mooie strakke architectuur met in het oog springende elementen als robuuste omlijstingen en het verspringende metselwerk.

- 187 m² woonoppervlakte
- Hoge plafonds van 2,90 meter
- Diverse voorgevels
- Ruime kavel
- Privé parkeren
- Diverse indelingsmogelijkheden
- Duurzaam en gasloos wonen
- Hoogwaardige afwerking

In Groningen-Zuid worden 21 stadvilla's gerealiseerd van 187 m² en 213 m² groot. De villa's vormen het finale deel van de gewilde nieuwbouwwijk Helpermaar. De architectuur van de villa's is geïnspireerd op stadsvilla's zoals die rond 1900 werden gebouwd langs de singels rond de binnenstad en aan de Hereweg. De stijlelementen in de gevels en de vrije hoogte van maar liefst 2,90 m (!) op elke bouwlaag (normaal gesproken 2,60 m bij nieuwbouw) versterken dit karakter.

Stads en ruimte
Onder de naam 'Signatuur' – die onder meer verwijst naar de vele mogelijkheden om de villa naar uw eigen hand te zetten – worden de eerste 11 stadsvilla's in verkoop gebracht. De woningen worden uitgevoerd in drie typen stadsvilla's; 5 stadsvilla's midden, 2 stadsvilla's op de hoek en 4 stadsvilla's helft van dubbel. De woningen zijn zeer ruim van opzet (187 – 213 m² in basis) met vier woonlagen, onderverdeeld in de begane grond en 3 verdiepingen; genoeg ruimte voor al uw woonwensen. En de stadsvilla's zijn gelegen op mooie royale kavels van 154 tot 353 m² groot, met parkeermogelijkheid op eigen terrein.

Woonthema's
Niet alleen de architectuur en grootte van de villa's zijn uniek, ook de keuzemogelijkheden die u heeft voor de indeling van uw woning. Op de begane grond van alle woningen is er ruimte voor een heerlijke keuken (kookeiland). Maar kookt u liever op hoog niveau; ook op de eerste verdieping kunt u uw woonkeuken realiseren zodat u beneden ruimte heeft om te werken bijvoorbeeld. De eerste verdieping is in basis voor wonen, de tweede en derde voor slapen. Gaat u voor een riante keuken wat bijna aanvoelt als mini restaurant, een kantoor aan huis zodat u nooit meer reistijd heeft of heeft u geregeld logees of een groot gezin die u graag een ruime slaapkamer met badkamer biedt? Aan u de keuze! De stadsvilla's bieden u alle ruimte om eigen woonwensen te creëren. Van een game-room tot 5 slaapkamers, van werken aan huis tot een eigen slaap- wellnessruimte. Er zijn meerdere mogelijkheden voor u bedacht.

De brochure van Signatuur is online beschikbaar. Dit is een fraai boekwerk met uitgebreide informatie over de verschillende type woningen en de verschillende Woonthema's die gekozen kunnen worden. Wilt u de brochure in hard-copy ontvangen? Neem dan contact op met ons. U kunt altijd een afspraak maken met een van de verkoopmakelaars. Wij geven u in een (digitaal, video-) gesprek graag tekst en uitleg over alle projectinformatie: brochure, plattegronden, optielijst, technische omschrijving, prijslijst en natuurlijk de verkoopprocedure.

Soort woning
Herenhuis
Woonoppervlakte
187 m2
Aantal kamers
7 kamers (5 slaapkamers)
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwvorm
Nieuwbouw
Bouwjaar
2021
Soort dak
Plat dak bedekt met
Keurmerken
Woningborg Garantiecertificaat

Oppervlakten en inhoud

Externe bergruimte
6 m2
Inhoud
570 m3

Indeling

Aantal woonlagen
4
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, frans balkon

Energie

Isolatie
Volledig geïsoleerd
Warm water
Elektrische boiler eigendom

Buitenruimte

Ligging
In woonwijk
Tuin
Achtertuin

Bergruimte

Schuur/berging
Vrijstaand hout

Parkeergelegenheid

Soort garage
Geen garage

Downloads

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur