Schipborgerweg 11 , ZUIDLAREN

€ 362.000

Schipborgerweg 11, 9471 PN Zuidlaren

Charmant uitgebouwde en gemoderniseerde vrijstaande woning, voorzien van 5 slaapkamers en 2 badkamers, waarvan 1 slaap- en badkamer op de begane grond. Gelegen op een perceel van 810 m op het zuidwesten, aan de bosrand van Zuidlaren, op loopafstand van winkels, scholen en nabij uitvalswegen.

Indeling:
Entree, hal met parketvloer en trapopgang. L-vormige sfeervolle woonkamer (circa 55m) met veel ramen, erker met glas in lood bovenramen van waaruit vrij uitzicht op tuin en bos. Parketvloer en openslaande deuren naar de tuin.
Wijn/provisie kelder met stahoogte.
Half-open eetkeuken (circa 10m) van waaruit toegang tot lichte van vloerverwarming voorziene hal -nu in gebruik als speelkamer voor de kinderen- die toegang geeft tot
- de tuin
- de verwarmde garage voorzien van wasmachine aansluiting
- toilet met fonteintje (uit 2004)
- en tevens tot een zeer ruime lichte slaap/werkkamer (circa 22m) met prachtig uitzicht op, en toegang tot de tuin, voorzien van eigen badkamer met bad, douchecabine, wastafel en toilet.

Eerste verdieping:
Overloop met inbouwkast en diepe inloopkast, 4 slaapkamers van resp. circa 8,5m, 8,5m, 7m, en 9,5m met inbouwkasten en allen voorzien van laminaatvloer. Tweede moderne badkamer (uit 2004) v.v. douchehoek met thermostaatkraan en waterval-douchekop, 2 vaste wastafels en 3e toilet.

Tuin:
Onder architectuur aangelegde kindvriendelijke tuin op het zuid/westen met diverse terrassen, een gezellige veranda en een vrijstaande houten berging.
Aan de zijkant van het huis bevindt zich een oprit voor meerdere auto's.

Bijzonderheden:
Deze charmante woning is voorzien van dubbele beglazing en een HR-combiketel uit 2004
en is zeker een bezichtiging waard!

Perceeloppervlakte
810 m2
Woonoppervlakte
200 m2
Aantal kamers
6 kamers (5 slaapkamers)
Status
Verkocht

Bouw

Bouwvorm
Bestaande

Oppervlakten en inhoud

Inhoud
520 m3

Brochure

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur