Scheperweg 18 , HAREN GN

€ 350.000 kosten koper

Welkom in deze sfeervolle, lichtovergoten woning in het charmante Haren! Deze heerlijke tussenwoning biedt 86 m² woonplezier verdeeld over twee verdiepingen. Het huis is uitgerust met 9 zonnepanelen en airconditioning, waardoor je profiteert van lagere energiekosten en een aangenaam binnenklimaat in de zomer. Genieten van de buitenlucht doe je in alle rust en privacy in je eigen tuin of op het balkon. En voor extra gemak beschikt de woning over een vrijstaande garage (apart bij te kopen) en een stenen berging, ideaal voor het opbergen van spullen.

INDELING
Begane grond:
Bij binnenkomst in de woning kom je in een ruime hal met een toiletruimte, meterkast en trapopgang naar de verdieping. Vanuit hier stap je de lichte woonkamer binnen, waar de open keuken aan de voorzijde ligt en van waaruit je een mooi uitzicht op de buitenomgeving hebt. De keuken is voorzien van een vaatwasser, een losse koelkast en een fornuis met brede oven. In de woonkamer zorgen de grote raampartijen voor veel natuurlijk licht, waardoor deze leefruimte een gezellige en open uitstraling krijgt. Rondom de sfeervolle gashaard kun je een knusse zithoek creëren. Bovendien biedt de woonkamer directe toegang tot de tuin, waardoor binnen en buiten naadloos in elkaar overgaan en je optimaal kunt genieten van zowel je binnenruimte als je buitenruimte.

1e verdieping:
Op de eerste verdieping vind je een ruime overloop die toegang biedt tot drie slaapkamers, van respectievelijk 7, 10 en 13 m². De twee slaapkamers aan de achterzijde hebben beide direct toegang tot een heerlijk balkon van ongeveer 13 m², waar je een gezellig zitje kunt creëren en optimaal kunt genieten van de buitenruimte. Bovendien vind je hier een stijlvolle badkamer, voorzien van een dubbele wastafel en een inloop regendouche.

BUITEN
In de achtertuin van deze woning beleef je het ultieme vakantiegevoel. Omgeven door veel groen en met volop privacy, is dit de perfecte plek om te ontspannen. De sfeervolle overkapping biedt een gezellige ruimte voor avonden met vrienden en familie, ongeacht het weer. Voeg daarbij de houtgestookte hottub die je kunt overnemen, en je hebt je eigen luxe toevluchtsoord waar je kunt ontspannen en genieten van elk seizoen.

OMGEVING
Haren staat bekend om haar groene karakter en biedt een heerlijke omgeving om te wonen. Hier vind je niet alleen rust en ruimte, maar ook een scala aan voorzieningen binnen handbereik. Geniet van de charmante winkels, gezellige restaurants en de levendige markt op vrijdag, allemaal op loopafstand van je nieuwe thuis. Op fietsafstand bevindt zich het prachtige wandelpark de Vork, waar je kunt genieten van ontspannende wandelingen te midden van de natuur. En voor degenen die de bruisende energie van de stad willen ervaren, ligt het centrum van Groningen slechts op ca. 20 minuutjes fietsen.

BIJZONDERHEDEN:
- mogelijkheid om de nabijgelegen garagebox over te kopen
- airconditioning aanwezig
- 9 zonnepanelen uit 2023
- treinstation is op 5 minuten loopafstand

Soort woning
Eengezinswoning
Perceeloppervlakte
185 m2
Woonoppervlakte
86 m2
Aantal kamers
4 kamers (3 slaapkamers)
Status
Recent verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1962
Soort dak
Plat dak bedekt met bitumineuze dakbedekking

Oppervlakten en inhoud

Gebouwgebonden buitenruimte
20 m2
Externe bergruimte
23 m2
Inhoud
296 m3

Indeling

Aantal woonlagen
2
Voorzieningen
Airconditioning

Energie

Energielabel
D
Isolatie
Dubbel glas
Warm water
C.v.-ketel

Buitenruimte

Ligging
Aan rustige weg, in centrum, beschutte ligging
Tuin
Achtertuin, voortuin

Bergruimte

Schuur/berging
Vrijstaand steen

Parkeergelegenheid

Soort garage
Vrijstaand steen

Downloads

Documentatie per e-mail

Afspraak voor bezichtiging

Neem contact met ons op voor vragen of om een afspraak te maken voor bezichtiging

Maak een afspraak

Ja, ik wil graag een afspraak maken voor deze woning

Mijn gegevens

Gewenste datum voor afspraak

Mijn vraag of opmerkingen

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur