Saaksumborg 37 , GRONINGEN

€ 825.000 kosten koper

Een unieke vrijstaande woning op een prachtige plek in Groningen-Zuid. De locatie biedt je volop privacy en rust, maar toch zit je op een kwartier fietsen van de binnenstad. Deze prachtige onder architectuur gebouwde woning is gelegen op een perceel van maar liefst 740 m².

Begane grond:
Ruime entree/hal van waaruit de woonkamer, het toilet en de bijkeuken met berging te bereiken zijn. De ruime woonkamer met vide en open haard is op het zuiden georiënteerd. Er zijn openslaande deuren naar een terras op het westen, maar je kunt ook direct door de schuifpui de tuin aan de zuidkant inlopen.

Vanuit de woonkamer is er een open verbinding met de keuken, die aan de straatzijde is gesitueerd. De luxe BAX keuken is ongeveer 5 jaar geleden vernieuwd en heeft een spoeleiland met barretje en is uitgerust met luxe inbouwapparatuur, waaronder een 5pits gascomfort (Atag), een Quooker, een grote koeler (Liebherr), vaatwasser (Miele) en een elektrische combi hetelucht-oven/magnetron (Miele). De ruime betegelde bijkeuken heeft een deur naar buiten, en een CV kast. Verder vind je hier ook de wasmachine/droger aansluiting. Vanuit de bijkeuken loop je de bering in. De berging biedt voldoende ruimte voor alle fietsen. Er is nog een schuifkast met meer bergruimte. Naast de buitendeur bevindt zich ook het boilervat van de CV.

Vanuit de hal bereik je middels de trap de overloop van de verdieping.

Verdieping:
Hier bevinden zich maar liefst 5 slaapkamers. Heerlijk voor een groot gezin of voor de liefhebber van veel ruimte! De ruime badkamer bevindt zich in het midden van alle slaapkamers, uitgerust met elektrische vloerverwarming, een jacuzzi, een douchehoek met massagedouche, een wastafel en een handdoekradiator.
Er is een separaat toilet.

Tuin:
Rondom de woning is een fraaie tuin aangelegd met vijverpartij en diverse zithoeken om ofwel van de zon ofwel van de schaduw te genieten.

Bijzonderheden:
- aanvaarding vanaf 1 juni 2021
- voorzieningen op loop-/fietsafstand
- mooie locatie aan de rand van de stad
- volledig geïsoleerd
- gehele dak 4 jaar geleden vernieuwd

Soort woning
Villa
Perceeloppervlakte
740 m2
Woonoppervlakte
191 m2
Aantal kamers
6 kamers (5 slaapkamers)
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1993
Soort dak
Plat dak bedekt met bitumineuze dakbedekking

Oppervlakten en inhoud

Overige inpandige ruimte
12 m2
Inhoud
590 m3

Indeling

Aantal woonlagen
2
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, tv kabel

Energie

Energielabel
B
Isolatie
Volledig geïsoleerd
Warm water
C.v.-ketel

Buitenruimte

Ligging
Aan rustige weg, vrij uitzicht
Tuin
Tuin rondom

Bergruimte

Schuur/berging
Inpandig

Parkeergelegenheid

Soort garage
Carport

Downloads

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur