Roerdomp 7 , GRONINGEN

€ 925.000 kosten koper

De roerdomp, soms ook 'rietreiger' genoemd is een reigerachtige vogel die door zijn perfecte bruine schutkleur in het rietland niet opvalt. In gezelschap van de bruine kiekendief en de zeearend is de roerdomp te vinden in het relatief jonge natuurgebied De Onlanden. De straatnaam Roerdomp staat dan ook symbool voor het prachtige natuurgebied waar deze villa zich nabij bevindt. Deze vrijstaande woning ligt vlakbij het Stadspark en op 20 fietsminuten van het sfeervolle stadscentrum van Groningen.

Deze karakteristieke villa staat in de natuurrijke en zeer geliefde wijk Piccardthof, gelegen aan de zuidkant van Groningen. Dit karaktervolle huis heeft een woonoppervlakte van 196 m2 en bevindt zich op een opvallend ruim perceel van maar liefst 1.673 m2.

INDELING

Begane grond:
Entree in ruime hal met toiletruimte voorzien van laaghangend toilet, meterkast voorzien van 10 groepen en 3 aardlekschakelaars en de toegang tot de royale living en een slaap/werkkamer met lichte eiken vloer. De ruime en lichte living is voorzien van een lichte eiken vloer en biedt meerdere sfeervolle zitgedeeltes. Rondom de open haard kun je heerlijk vertoeven tijdens de koudere dagen en aan de ruime eethoek geniet je met familie en vrienden van het diner. Liever even ontspannen? In de lees/muziekhoek kun je je heerlijk terugtrekken met een goed boek en via de openslaande deuren naar de tuin waan je je al gauw in de natuur.

Vanuit de living betreed je de ruime woonkeuken die is voorzien van een plavuizenvloer en is uitgevoerd met diverse Siemens apparatuur zoals een vaatwasser, rvs spoeleiland, brede inductiekookplaat met meerdere kookzones waaronder ook een grillfunctie, magnetron en een heteluchtoven.
Vanuit de keuken loop je de bijkeuken in die is voorzien van een gootsteen en een wasmachineaansluiting. Vanuit de bijkeuken betreed je de halfsteens garage met openslaande deuren en een deur naar de tuin. De garage is voorzien van elektra en is drie jaar geleden voorzien van nieuw dakleer.

1e verdieping:
Terug naar de hal, van waaruit je met een hardhouten trap de eerste verdieping bereikt. Vanaf de met laminaat beklede overloop zijn alle ruimtes toegankelijk. Twee van de drie slaapkamers zijn uitgebreid met een dakkapel die zorgt voor een prachtige lichtinval en een ruimtelijk gevoel. Alle slaapkamers zijn voorzien van een essen laminaatvloer en de ramen zijn voorzien van horren.
De badkamer is uitgerust met een kunststof ligbad, laaghangend toilet, wastafel, inloopdouche en een handdoekradiator. In de technische ruimte bevindt zich de CV installatie.

2e verdieping
Door middel van een vlizotrap is de zolder bereikbaar. Op de zolder bevindt zich de Zehnder WTW installatie.

OMGEVING
De villa is gesitueerd op fietsafstand van het centrum van Groningen. Nabij gelegen bevinden zich recreatiegebied Hoornseplas, Hoornsemeer en natuurgebied de Onlanden. De uitvalswegen A7 en A28 zijn vanaf deze wijk zeer goed te bereiken.

BIJZONDERHEDEN:
- Zeer goed geïsoleerde woning met energielabel A
- Achtertuin grenzend aan het water met veel privacy
- 3 jaar geleden 19 zonnepanelen geïnstalleerd
- Dak-, muur en vloerisolatie
- Camera's aanwezig bij de voordeur en in de goten

Soort woning
Villa
Perceeloppervlakte
1.673 m2
Woonoppervlakte
193 m2
Aantal kamers
5 kamers (3 slaapkamers)
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
2000
Soort dak
Schilddak bedekt met pannen

Oppervlakten en inhoud

Overige inpandige ruimte
4 m2
Externe bergruimte
21 m2
Inhoud
600 m3

Indeling

Aantal woonlagen
2
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, dakraam, tv kabel

Energie

Energielabel
A
Isolatie
Dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie
Warm water
C.v.-ketel

Buitenruimte

Ligging
Aan water, aan rustige weg, in woonwijk, vrij uitzicht
Tuin
Tuin rondom

Parkeergelegenheid

Soort garage
Garage met carport

Brochure

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur