Rodeweg 23 , GRONINGEN

€ 245.000 kosten koper

Ontdek deze knusse schipperswoning, gelegen aan de rand van het centrum van Groningen, naast het Noorderplantsoen. Omgeven door groen en slechts een steenworp verwijderd van alle voorzieningen die de stad te bieden heeft, biedt deze woning een ideale combinatie van rust en levendigheid. De woning beschikt over een knusse woonkamer met half-open keuken, één slaapkamer, een bijkeuken en een binnenplaats waar je heerlijk kunt genieten van de buitenlucht.

INDELING

Begane grond:

Binnenkomst in hal met meterkast en toegang tot de woonkamer waar ruimte is voor een gezellige zit- en eethoek. Door de open boogdeur bereik je de halfopen keuken die onder andere is voorzien van een 4-pits gaskookplaat met daarboven een afzuiging en eronder een combi-oven.

Op de begane grond vind je ook de badkamer die is uitgerust met een wellness-douchecabine en een wastafel met meubel, een aparte toiletruimte en een praktische bijkeuken met aansluiting voor de wasmachine. Vanuit de bijkeuken heb je toegang tot de binnenplaats die achter de woning is gelegen. Een fijne privé plek waar je kunt ontspannen na een drukke dag of om 's ochtends te genieten van een kopje koffie in de ochtendzon.

1e verdieping:

Op deze verdieping vind je een slaapkamer van circa 15m², compleet met een vaste kast en extra opbergruimte achter de schotten.

OMGEVING

Op loopafstand van de woning bevindt zich winkelcentrum de Beren met o.a. een supermarkt en een drogist. De levendige binnenstad met al haar winkels en uitgaansgelegenheden is gemakkelijk te bereiken, of je nu graag wandelt of fietst. Ditzelfde geldt voor verschillende onderwijsinstellingen in de omgeving. Wil je wandelen of sporten? Het Noorderplantsoen leent zich daar uitstekend voor. En moet je iets verder weg, dan is de ringweg van Groningen goed en snel te bereiken. Ook ligt de woning vlakbij treinstation Noord.

Er is eventueel een mogelijkheid om met een maandabonnement te parkeren in de nabijegelegen overdekte parkeergarages (Circus of Boterdiep).

BIJZONDERHEDEN

- Dak onlangs extra geïsoleerd
- Geheel voorzien van dubbel glas
- Aanvaarding kan snel
- Verhuur eerstegraads familie mogelijk

Soort woning
Eengezinswoning
Perceeloppervlakte
44 m2
Woonoppervlakte
41 m2
Aantal kamers
2 kamers (1 slaapkamers)
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1880
Soort dak
Zadeldak bedekt met pannen

Oppervlakten en inhoud

Inhoud
169 m3

Indeling

Aantal woonlagen
2
Voorzieningen
Tv kabel

Energie

Energielabel
D
Isolatie
Dakisolatie, dubbel glas
Warm water
C.v.-ketel

Buitenruimte

Ligging
In woonwijk
Tuin
Achtertuin

Parkeergelegenheid

Soort garage
Geen garage

Downloads

Documentatie per e-mail

Afspraak voor bezichtiging

Neem contact met ons op voor vragen of om een afspraak te maken voor bezichtiging

Maak een afspraak

Ja, ik wil graag een afspraak maken voor deze woning

Mijn gegevens

Gewenste datum voor afspraak

Mijn vraag of opmerkingen

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur