Regattaweg 452 , GRONINGEN

€ 850.000 kosten koper

Welkom bij dit unieke penthouse in de prestigieuze Tasman Toren, een woning die luxe en stijl uitstraalt. Met een royaal woonoppervlak van 231 m², gelegen op de bovenste woonlaag van de rechtertoren, biedt deze woning een ongeëvenaarde leefervaring. Elke avond kunt u genieten van een adembenemende zonsondergang over de stad, een magisch schouwspel dat nooit verveelt.

INDELING

Via de beveiligde entree met huismeester bereikt u de stijlvolle hal met postvakken, trappenhuis en liften. Binnen in het penthouse wordt u verwelkomd door een ruime hal van 20 m² die toegang biedt tot alle vertrekken.

De woonkamer van bijna 50 m² is een lichte en uitnodigende ruimte, perfect voor ontspanning en het ontvangen van gasten. Aan de rechterkant vindt u de woonkeuken van ruim 40 m², uitgerust met een hoogglans inbouwkeuken en uitgebreide inbouwapparatuur. De keuken loopt door in een serre van 13 m², waar de glazen wanden volledig opengevouwen kunnen worden om de zon en frisse lucht binnen te laten.

Aan de linkerkant van de woonkamer bevindt zich een multifunctionele ruimte van 23 m², momenteel in gebruik als kantoorruimte maar ook geschikt als vierde slaapkamer, met een prachtig uitzicht. Deze ruimte leidt naar een slaapkamer van bijna 18 m², die direct toegang biedt tot een luxe badkamer van 12 m² met dubbele wastafel, inloopdouche, kastruimte, tweede toilet en een sfeervolle sterrenhemel boven het bad.

Daarnaast vindt u vanuit de hal een apart toilet en twee extra slaapkamers. De kleinste kamer is ingericht als walk-in-closet met kasten van massief kersenhout. De ruime master bedroom van 24 m² biedt directe toegang tot een tweede, momenteel ongebruikte badkamer. Tot slot is er een bijkeuken voor extra opslag en praktische doeleinden.

BIJZONDERHEDEN

Dit penthouse is voorzien van talrijke luxe extra's, zoals klimaatbeheersing met vloerverwarming en -koeling, stijlvolle verlichtingselementen, volledige isolatie en een plavuizen vloer met houtlook. Gebouwd in 2011, heeft het een woonoppervlakte van ca. 231 m². Inclusief zijn een eigen berging op de begane grond en twee parkeerplaatsen in de parkeerkelder.

De Tasman Toren biedt een actieve en gezonde VvE, met een huismeester ter plaatse voor extra gemak en veiligheid. Bewoners kunnen gebruikmaken van een fitnessruimte, sauna en zwembad, evenals een gezamenlijke tuin en terras met mogelijkheden voor een moestuin.

Soort appartement
Penthouse
Woonoppervlakte
231 m2
Aantal kamers
7 kamers (4 slaapkamers)
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Bijdrage VvE
468.67 ja

Bouw

Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
2011
Soort dak
Plat dak bedekt met bitumineuze dakbedekking

Oppervlakten en inhoud

Overige inpandige ruimte
6 m2
Externe bergruimte
20 m2
Inhoud
710 m3

Indeling

Aantal woonlagen
1
Aantal woonlagen
1
Gelegen op
23e woonlaag
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, jacuzzi, tv kabel, schuifpui, zwembad, lift, zonnecollectoren

Energie

Energielabel
A
Isolatie
Volledig geïsoleerd
Verwarming
Vloerverwarming geheel
Warm water
Centrale voorziening

Buitenruimte

Ligging
Aan water, aan rustige weg, vrij uitzicht
Tuin
Geen tuin

Bergruimte

Schuur/berging
Inpandig

Parkeergelegenheid

Soort garage
Parkeerkelder, parkeerplaats

Downloads

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur