Regattaweg 158 , GRONINGEN

€ 299.000

De Tasman Toren is een imposante verschijning. Een opvallende triomfboog op een unieke plek aan het water. Dit mooie appartement bevindt zich aan de westzijde op de 5e etage van de Tasman Toren en heeft een zee van ruimte, licht en comfort met een prachtig uitzicht over het kruispunt van waterwegen waar de Tasman Toren staat en de stad Groningen.

Bij een leven op niveau horen ook voorzieningen op niveau. Rustig baantjes trekken in het zwembad, bijkomen in de sauna of fanatiek sporten in de fitnessruimte. En aansluitend een hapje eten in een goed restaurant. Het kan allemaal gewoon in de Tasman Toren zelf.

De royale en imposante entree vormt de verbinding vormt tussen de twee torens en biedt toegang tot een mooi aangelegde vijver met terras, groenvoorziening en wandelpaden. Uniek in de Tasman Toren is het wellness centre met zwembad, fitness en sauna, welke uitsluitend toegankelijk is voor bewoners.

Indeling:
Via de lift (elke toren heeft 2 liften) bereikt u de 17e etage waar dit ruime appartement zich bevindt.
Vanuit de hal komt u in de royale woonkamer met open keuken. De open keuken is voorzien van een inductie kookplaat, rvs wasemkap, combi oven, koelkast met vriesvak en vaatwasser. De glazen gevelpui in de woonkamer kan in zijn geheel geopend worden, waardoor een groot inpandig balkon ontstaat. Het appartement beschikt verder over 2 slaapkamers en een badkamer met ligbad, douche en wastafel. Tevens vindt u er nog een separaat toilet met fonteintje. Het appartement beschikt over een eigen parkeerplaats in de parkeerkelder.

Bijzonderheden:
- videofooninstallatie aanwezig
- klimaatbeheersing met vloerverwarming/-koeling

Collegiale verkoop Schreuder Makelaars en Boekholt & Partners

Voor een bezichtiging van dit modelappartement kunt u een afspraak maken.

Woonoppervlakte
116 m2
Aantal kamers
3 kamers (2 slaapkamers)
Status
Verkocht

Bouw

Bouwvorm
Bestaande

Oppervlakten en inhoud

Overige inpandige ruimte
2 m2
Inhoud
300 m3

Brochure

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur