Reddingiusweg 93 , GRONINGEN

€ 215.000 kosten koper

Deze uitgebouwde eengezinswoning ligt in een rustige en kindvriendelijke buurt in Hoogkerk. De woning is aan de achterzijde van de woning uitgebouwd en heeft 3 comfortabele slaapkamers, een ruime bijkeuken en een hobbyschuur.
De ligging is nabij speel- en groenvoorzieningen maar ook de uitvalswegen. Je staat binnen 20 minuten fietsen in het bruisende stadscentrum van Groningen en in de directe woonomgeving van de wijk is een compleet winkelaanbod, schoolvoorzieningen en sportgelegenheden.

INDELNG

Begane grond:
Bij binnenkomst wordt je verwelkomd in de entree met aan de linkerzijde een opstapje naar de toiletruimte en de trapopgang naar de eerste verdieping.
Vanuit de entree loop je door naar de keuken die is voorzien van een elektrische kookplaat, afzuigkap en een vaatwasser. Via de keuken kom je in de gezellige woonkamer, de praktische bijkeuken en zelfs een kelder, perfect voor extra opslagruimte.

De uitbouw die aan de achterzijde over de volledige breedte van de woning is gerealiseerd, zorgt voor heerlijk veel extra leefruimte. De schuifdeuren naar de tuin zorgen voor een natuurlijk lichtinval en een overgang naar de tuin.

De woonkamer bevindt zich aan de voorzijde van de woning en ook hier geniet je dankzij de grote raampartij van heerlijk veel lichtinval terwijl de ruimte toch een knusse en intieme sfeer biedt. Neem plaats bij de sfeerhaard of geniet van je favoriete televisieprogramma op een ruime bank in de zithoek.

1e verdieping:
Op de eerste verdieping bevindt zich een overloop met toegang tot 3 comfortabele slaapkamers. De kamers van 12.3, 9.8 en 4.9 m² bieden voldoende ruimte voor iedereen in het gezin en kunnen naar eigen smaak worden ingericht. Daarnaast is er een badkamer aanwezig die is voorzien van een douchecabine en een wastafel.

2e verdieping:
Op de tweede verdieping bevindt zich, via een vlizotrap, een bergzolder, perfect voor het opbergen van seizoensspullen of overige spullen die niet dagelijks nodig zijn.

Achter de woning is een gezellige achtertuin met achterom.

* Geheel voorzien van isolerende beglazing
* Voorzien van spouwmuurisolatie
* Geen gebruik gemaakt van mogelijke bevingsschadevergoedingen

Soort woning
Eengezinswoning
Perceeloppervlakte
118 m2
Woonoppervlakte
91 m2
Aantal kamers
4 kamers (3 slaapkamers)
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1963
Soort dak
Dwarskap bedekt met pannen

Oppervlakten en inhoud

Externe bergruimte
7 m2
Inhoud
325 m3

Indeling

Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Buitenzonwering, tv kabel, schuifpui

Energie

Energielabel
D
Isolatie
Muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas
Warm water
C.v.-ketel

Buitenruimte

Ligging
In woonwijk
Tuin
Achtertuin, voortuin

Bergruimte

Schuur/berging
Aangebouwd hout

Parkeergelegenheid

Soort garage
Geen garage

Downloads

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur