Queridolaan 3 , GRONINGEN

€ 495.000 kosten koper

Op een fantastische locatie gelegen in Groningen Zuid staat deze ruime levensloopbestendige semi-bungalow met maar liefst 4 slaapkamers en 2 badkamers. De woning beschikt aan de achterzijde over een fraai aangelegde patio gelegen op het Oosten waar je in de ochtend van een heerlijke zonnige ontbijtplek geniet. De auto parkeren is mogelijk in de eigen garage die schuin achter de rijwoningen gesitueerd is.

INDELING

Begane grond:
Binnenkomst in entree/hal met gastentoilet, praktische berging met aansluiting voor de wasmachine en trappenhuis naar de 1e verdieping. Vanuit de hal betreed je de ruime woonkamer met halfopen keuken van ca. 51 m². Door middel van een schuifpui loop je via de woonkamer direct de patio/tuin in.
Grenzend aan de keuken bevindt zich een slaapkamer van respectievelijk 15 m² waardoor de woning zeer geschikt is voor jong en oud. Voor een gezin met kinderen biedt deze kamer bijvoorbeeld de mogelijkheid tot het realiseren van een speelkamer op de begane grond en voor de thuiswerkers kan deze ruimte perfect dienst doen als werkkamer/kantoorruimte. Vanuit deze kamer heb je direct toegang tot de tuin. Verder vind je op de begane grond vanuit de slaapkamer de eerste badkamer die is uitgerust met een douchecabine, ligbad, toilet en een wastafelmeubel.

1e verdieping:
Ruime overloop met toegang tot 3 ruime slaapkamers van respectievelijk 16, 14 en 10 m² en de tweede badkamer die beschikt over een douche, derde toilet en wastafelmeubel.

OMGEVING

De Wijert is een zeer geliefde woonomgeving vanwege de goede bereikbaarheid, de vele voorzieningen en de prachtige omgeving. In de buurt bevinden zich twee winkelcentra en diverse zorgaanbieders zoals huisartsen, apotheken en het Martini Ziekenhuis. Voor iets meer ontspanning in de natuur vind je in de nabije omgeving het Stadspark en het Hoornse Meer. Het centrum van Groningen bereik je met de fiets binnen 15 minuten.

BIJZONDERHEDEN

- Perfecte locatie in de Wijert Zuid
- Levensloopbestendige woning
- 2 badkamers
- 13 zonnepanelen aanwezig
- Eigen garage

Soort woning
Eengezinswoning
Perceeloppervlakte
162 m2
Woonoppervlakte
142 m2
Aantal kamers
5 kamers (4 slaapkamers)
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1995
Soort dak
Plat dak bedekt met bitumineuze dakbedekking

Oppervlakten en inhoud

Overige inpandige ruimte
2 m2
Externe bergruimte
15 m2
Inhoud
425 m3

Indeling

Aantal woonlagen
2
Voorzieningen
Buitenzonwering, mechanische ventilatie

Energie

Energielabel
B
Isolatie
Volledig geïsoleerd
Warm water
C.v.-ketel

Buitenruimte

Ligging
Aan park, in woonwijk, beschutte ligging
Tuin
Patio/atrium, zonneterras

Bergruimte

Schuur/berging
Inpandig

Parkeergelegenheid

Soort garage
Vrijstaand steen

Brochure

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur