Praediniussingel 10 11 , GRONINGEN

€ 495.000

Praediniussingel 10-11 te Groningen (1998)

Op stand en exclusief wonen aan misschien wel de fraaiste singel die de stad Groningen rijk is. Aan de ene zijde zicht op de gracht en aan de andere zijde het hart van Groningen op enkele wandelminuten.

Via de afsluitbare entree met intercomsysteem komt u in de ruime hal met trappenhuis en lift. Huisnummer 10-11 bevindt zich op de vijfde van de zes etages van het gebouw. Aangekomen in het appartement is het genieten van lange zichtlijnen, lichtinval en het uitzicht. De houten vloer geeft extra cachet aan het geheel, de keukeninrichting en het sanitair zijn luxe.

De ruime woonkamer (ca. 50 m²) is gericht op het zuiden en geeft toegang tot het riante balkon (ca. 17 m²). De dichte keuken (eventueel bij de kamer te betrekken) is voorzien van een Siematic opstelling met diverse apparatuur. Vanuit de grote hal zijn verder de bijkeuken, toilet, gastenbadkamer en de beide slaapkamers (ca. 16,5 en 18 m²) te bereiken. In de grootste slaapkamer vindt u een ruime kast met schuifdeuren alsmede de toegang tot de hoofdbadkamer met tweede toilet, whirlpool, douchehoek en wastafel.

Bijzonderheden:
- parkeerplaats en berging in de kelder;
- grote kast met schuifdeuren in de hal;
- intercomsysteem met videofoonfunctie aanwezig;
- alarmsysteem aanwezig.

Aanvaarding: in overleg

Woonoppervlakte
140 m2
Aantal kamers
3 kamers (2 slaapkamers)
Status
Verkocht

Bouw

Bouwvorm
Bestaande

Oppervlakten en inhoud

Inhoud
425 m3

Brochure

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur