Poelakkers 30 , PEIZE

€ 189.000

Niet ver van de stad Groningen ligt het Drentse dorpje Peize. Met circa 5.000 inwoners en diverse voorzieningen voor de dagelijkse boodschappen is het een gezellig dorp. Sportverenigingen en basisonderwijs dragen er aan bij dat Peize een geschikte omgeving is voor bijvoorbeeld een jong stel of gezin.

Aan de Poelakkers ligt deze helft van een dubbele woning met aangebouwde garage, carport en zonnige tuin op 257 m² eigen grond. Via de hal/entree, met toilet, meterkast en trapopgang naar de eerste etage, is de Z-vormige woonkamer toegankelijk. Z-vormig wil zeggen dat de woonkamer bestaat uit een voorkamer en diagonaal daarachter de achterkamer (ca. 30 m²). Tenslotte bevindt zich de dichte keuken aan de achterzijde van het huis.

De eerste etage bestaat uit drie slaapkamers (ca. 8,5, 12 en 14,5 m²), de badkamer met tweede toilet, ligbad en wastafel en de overloop met vaste kastruimte en toegang naar de tweede etage.

De vierde slaapkamer betreft de ruime zolderkamer (ca. 16 m²). Ook op de tweede etage bevinden zich een vijfde kamertje en een diepe inloopkast.

Bijzonderheden:
- deels dubbel glas;
- Vaillant cv-combiketel 2004;
- dak garage/carport is circa 10 jaar oud.

Aanvaarding: in overleg

Perceeloppervlakte
257 m2
Woonoppervlakte
125 m2
Aantal kamers
6 kamers (4 slaapkamers)
Status
Verkocht

Bouw

Bouwvorm
Bestaande

Oppervlakten en inhoud

Inhoud
360 m3

Brochure

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur