Paterswoldseweg 472 , GRONINGEN

€ 169.000 kosten koper

In de huidige huizenmarkt is het vaak moeilijk om het huis van je dromen te vinden tegen een betaalbare prijs. Maar let op, steek je graag je handen uit de mouwen en vind je het niet erg dat er nog wat intern verbouwd moet worden?
Dan is jouw droomhuis wellicht dichterbij dan je denkt!
Maak een afspraak om de mogelijkheden van dit ruime begane grond appartement met tuin en ruime fietsenberging te bekijken.
Je kunt het nu bezichtigen zonder verkoopmakelaar.

Dit ruime appartement ligt op een prachtige (hoek)locatie in de buurt Corpus den Hoorn in Groningen-Zuid en bevindt zich nog in de karakteristieke jaren '60 stijl. Het appartement is jarenlang gebruikt als huisartsenpraktijk en zodoende is er geen echte keuken en geen badkamer. Er moet dus nog wel wat verbouwd worden. Voor het vergroten van de (oude) woonkamer bijvoorbeeld zou nog een licht scheidingswandje gesloopt moeten worden. In de fotopresentatie vind je de oorspronkelijke indeling van de plattegrond die gemakkelijk weer te realiseren is. Op het gebied van verduurzaming is al het een en ander gebeurd. Zo is de woning voorzien van een Tonson vloerisolatie en gedeeltelijk dubbel glas.

INDELING

Hoewel de woning nu via de achterzijde ontsloten wordt (de voormalige praktijk ingang), was de toegang tot het appartement in het verleden via de open portiek aan een rustig voetpad. Je komt dan binnen bij een entree met meterkast en deur naar de kelder. Vanuit de entree kom je in een ruime hal met toiletruimte en toegang tot alle vertrekken. De oorspronkelijke indeling kende een ruimere woonkamer en 2 mooie slaapvertrekken. 1 daarvan is fors vergroot.

Het appartement is tussen 1977 en 2011 gebruikt als huisartsenpraktijk. De oorspronkelijke woonkamer van 26m2 is hiervoor in tweeën opgedeeld. Om deze weer vorm te geven kunnen de twee aangebrachte lichte scheidingswanden gemakkelijk verwijderd worden en kan er een nieuwe deur naar de gang gerealiseerd worden. Er is op dit moment geen badkamer en/of keuken aanwezig in het appartement.

TUIN

Het appartement beschikt aan beide kanten over een tuin. De ruime achtertuin is gelegen op het zonnige zuidwesten.

OMGEVING

Op loopafstand vind je het uitgebreide winkelcentrum Overwinningsplein dat bestaat uit meer dan 25 winkels en horeca gelegenheden. Vanaf het appartement fiets je in 10 minuten door de bruisende binnenstad naar de Grote markt en op warme, zomerse dagen is verkoeling nabij dankzij het recreatiegebied de Hoornseplas. Moet je iets verder weg? De uitvalswegen A7 en de A28 zijn makkelijk en snel per auto te bereiken of maak gebruik van de frequente busverbindingen van de Paterswoldseweg. In de omgeving zijn tevens diverse scholen en het sportpark Corpus den Hoorn te vinden.

Zie jij het zitten om deze woning volledig naar jouw eigen smaak te maken?
Wij bieden de mogelijkheid om op je eigen gemak het huis te bezichtigen zonder makelaar. Plan nu een afspraak in!

Soort appartement
Benedenwoning
Woonoppervlakte
80 m2
Aantal kamers
4 kamers (2 slaapkamers)
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Bijdrage VvE
88.66 ja

Bouw

Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1960
Soort dak
Plat dak bedekt met

Oppervlakten en inhoud

Externe bergruimte
3 m2
Inhoud
266 m3

Indeling

Aantal woonlagen
1
Aantal woonlagen
1
Gelegen op
1e woonlaag

Energie

Energielabel
G
Isolatie
Vloerisolatie, gedeeltelijk dubbel glas
Warm water
C.v.-ketel

Buitenruimte

Tuin
Achtertuin, voortuin

Bergruimte

Schuur/berging
Inpandig

Parkeergelegenheid

Soort garage
Geen garage

Downloads

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur